• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hgc 7391

Ceyda4

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ağustos 2019
138
37
18
25
Kızlar merhaba , benim 14 günlük gecikmem var bugün beta hgcm 7391 çıktı normal mı acaba çok endişeliyim cvp verın lutfen 😞

Kızlar merhaba , benim 14 günlük gecikmem var bugün beta hgcm 7391 çıktı normal mı acaba çok endişeliyim cvp verın lutfen 😞

Benım 1 haftalık gecikmede 2000 küsürdü,ıkı günde çift katlandığını düşünürsek normal geldi, doktor a gıtmedınızmı,hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucaklarsın inşallah🤗

Gittim
Benım 1 haftalık gecikmede 2000 küsürdü,ıkı günde çift katlandığını düşünürsek normal geldi, doktor a gıtmedınızmı,hayırlı olsun şimdiden sağlıkla kucaklarsın inşallah🤗
gittim de genede korkuyor insan normal mi yA cidden 🙈🙈🙈🙈

Neyin kafasını yaşıyorsun yA , benim karnımda 1 can var ! O can icin canımı bile veririm ben anne adayı oLacaksın bide yazık insan düşünmez mi hic 😞
Kardesim sen asil neyin kafasini yasiyorsun dr sordun mu ki sormuşsun anormal bi durumun olsa zaten söylerdi artı 2 bayanda yardimci olmuş zaten son attigin msj nedir ya boyle saçma konulari görünce dayanmıyorum anne adayi olucaksam saçma konular açıp insanlarin kafalarini bulandiriyim git yat bacım allah aşkina yaa

Canim bence sonuc cok guzel. Allah saglicakla kucagina almani nasip etsn 🙏😊banada dua et benimde olur insallah

Tebrikler🌸İnşallah sağlıcakla kucağınıza alırsınız.

Durumunda anne olmak istiyorum yazmışsın , 1 kere düşük yap sonra tekrar gebe kal o zaman konus tmm mı . Kotu kalbın qBi verir sana RABBIM unutma heweSimi kursagımda bıraktın 😞
Haydaaa çattık

Durumunda anne olmak istiyorum yazmışsın , 1 kere düşük yap sonra tekrar gebe kal o zaman konus tmm mı . Kotu kalbın qBi verir sana RABBIM unutma heweSimi kursagımda bıraktın 😞
ne diyelim o uzgun yuzun ardindan evot son tokror dosuk mu yapicoksun diyelim iyi iste

Kardesim sen asil neyin kafasini yasiyorsun dr sordun mu ki sormuşsun anormal bi durumun olsa zaten söylerdi artı 2 bayanda yardimci olmuş zaten son attigin msj nedir ya boyle saçma konulari görünce dayanmıyorum anne adayi olucaksam saçma konular açıp insanlarin kafalarini bulandiriyim git yat bacım allah aşkina yaa
Böyle bir durumda insan kendini rüyada gibi hisseder, gerçekten hamile miyim diye sorgulayabilir. Biraz empati zor değil.

Cok normal canımm sağlıkla al kucağına. Aklina kötü şey getirme. Pozitifol ki hersey iyi olsun. Ben bu düşüncedeyim. Sağlıkla al kucağına :anne:

bence gayet normal ama drun bakmasi lazim. Sonuc itibari ile en dogru bilgiyi o verir. Kese var mi yolk var mi kalp atisi var mi diye su an 14 gun gecikmeniz var ise ortalama 5-6 haftalik hamile olmaniz lazim

Böyle bir durumda insan kendini rüyada gibi hisseder, gerçekten hamile miyim diye sorgulayabilir. Biraz empati zor değil.
Neyin zorlugundan bas ediyosunuz yaa asil siz biraz empati yapın evet herkesin derdi kendine ama burda okdar kadın umut ışığı ariyor ki onlardan biri benim ömrum boyunca anne olmiycam mesala dr bana dönörla tüp bebek diyor mesala gittigim butun dr yuzde 16 şans veriyor mesala sende biraz empati yap simdi

Back