Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet düzensizliğim varNegatif demek ama gecikme yasiyorsaniz 3 gun sonra tekrar verin.
Beta belli aralıklara iner çıkar zaten. Adete yakınken özellikle. O yüzden negatif.Merhaba hanımlar bu gün kan verdim beta hgc M 1.35 çıktı gebelik varmıdır sizde daha önce ki testimde 1 ay önce 0.10 du şimdi 1.35 çıktı lütfen bilenleriniz yaza bilirmisiniz
Haa anlandim teşekkürler ederim hani bende bı şüpelendimBeta belli aralıklara iner çıkar zaten. Adete yakınken özellikle. O yüzden negatif.
GebemısınızHaa anlandim teşekkürler ederim hani bende bı şüpelendim
Gebemısınız
Benimde pazartesi kan verdim 1 35 cıktı hastaneye gıttım yukselebılır dedı carsanba kan verdim hala cıkmadı ama ya pazartesi saglık ocagına gıtcem ne sorumsus hastane halada adet olmadımHaa anlandim teşekkürler ederim hani bende bı şüpelendim
E nabıza bakın orda yayınlanırBenimde pazartesi kan verdim 1 35 cıktı hastaneye gıttım yukselebılır dedı carsanba kan verdim hala cıkmadı ama ya pazartesi saglık ocagına gıtcem ne sorumsus hastane halada adet olmadım
Yok DHA cıkmamıs ama kan alırırken oazartesı vıkar demıstı onemsemedım normalde devlet hastanelerinde aksamı yda ertesı gun vıkatE nabıza bakın orda yayınlanır
O zaman bilemicem, hastaneye sor niye çıkmamış diyeYok DHA cıkmamıs ama kan alırırken oazartesı vıkar demıstı onemsemedım normalde devlet hastanelerinde aksamı yda ertesı gun vıkat
Yaaa eee sonucu öğrene bildiniz miBenimde pazartesi kan verdim 1 35 cıktı hastaneye gıttım yukselebılır dedı carsanba kan verdim hala cıkmadı ama ya pazartesi saglık ocagına gıtcem ne sorumsus hastane halada adet olmadım
Yaaa eee sonucu öğrene bildinizBenimde pazartesi kan verdim 1 35 cıktı hastaneye gıttım yukselebılır dedı carsanba kan verdim hala cıkmadı ama ya pazartesi saglık ocagına gıtcem ne sorumsus hastane halada adet olmadım
Sonuç ne çıktı lütfen paylaşirmisinizBenimde pazartesi kan verdim 1 35 cıktı hastaneye gıttım yukselebılır dedı carsanba kan verdim hala cıkmadı ama ya pazartesi saglık ocagına gıtcem ne sorumsus hastane halada adet olmadım
Canım 5. Gun gecıkmemde 1.35 cıktı 7. Gecıkmemde 2 çıktı hastanekı sonuc sımdı cıktı yarın yıne kn vercem anlamadım yukselmısYaaa eee sonucu öğrene bildiniz
Sonuç ne çıktı lütfen paylaşirmisiniz
Yaaa hadi hayırlısı inşallah vardır bebişimizCanım 5. Gun gecıkmemde 1.35 cıktı 7. Gecıkmemde 2 çıktı hastanekı sonuc sımdı cıktı yarın yıne kn vercem anlamadım yukselmıs
Sence 1 bucuk 2 hunde az artmamısmıYaaa hadi hayırlısı inşallah vardır bebişimiz
Ben bidaha vermedim ama ara bı kanamam oldu
Evet az artmış ama regl olacaksan onun la da ilgili ola bilirSence 1 bucuk 2 hunde az artmamısmı
Evde test yaptınız mjSence 1 bucuk 2 hunde az artmamısmı
Anladim teşekkürler5 altında negatif sayılır. Benimde 2.30 çıkmıştı ama gebelik olmadı