En son 8 Kasım da adet oldum normalde de adetim düzensizdir 22 kasımda doktor kontrolünde prolaktin seviyem yüksek çıkınca ilaç kullandım. Doktor adetimin normale bineceğini söyledi. Ama hala adet olmadım eşimle çocuk istediğimiz için hamilelik ihtimalini değerlendirdim. Test yaptım ilk başta negatifti sonra 3 gün boyunca tekrarladım hep silik çizgi çıktı gölge gibi. Kan tahlilimde beta değeri 0.10 çıktı ama 16 gün oldu hala adet olmadım kasıklarım sancılanıyor ve süt beyazı akıntım var belim çok ağrıyor halsizlik ve uyku hali var. Emin olamıyorum. Benimle aynı durumu yaşayıp hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda lütfen yardımcı olun banada kızlar
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Beta hgc 0.10 olup adeti 16 gün geciken sonra hamile olan var mı ? Lütfen varsa paylaşabilir mi?
- Konu Sahibi swena
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Mesajınzı yeni gördüm. Herhangi bi gelişme var mı ben hala adet olmadım en son iki gün önce test yaptım evde yine negatif ama belirtilerim hala devam ediyorCanım aynı durumdayız sanırım.Ben de en son 20 Kasımda adet oldum.Bütün gebelik belirtileri ni gördüm.Sırt bel kasık ağrısı süt beyazı akıntı kabızlık baş dönmesl vs.Ama hala adet olmadım.Testlerin negatif çıkıyor.Kist oluştu diye düşünüyorum
Kistin etkisi böyle olabilir mi ki ? Siz muayene oldunuz mu peki ? Ben randevu gününü bekliyorumCanım aynı durumdayız sanırım.Ben de en son 20 Kasımda adet oldum.Bütün gebelik belirtileri ni gördüm.Sırt bel kasık ağrısı süt beyazı akıntı kabızlık baş dönmesl vs.Ama hala adet olmadım.Testlerin negatif çıkıyor.Kist oluştu diye düşünüyorum
Mesajınzı yeni gördüm. Herhangi bi gelişme var mı ben hala adet olmadım en son iki gün önce test yaptım evde yine negatif ama belirtilerim hala devam ediyor
Ben de adet olmadım daha.Bugün doktora gittim ultrasona attı kist falan yok dedi herhangi bir sorun da gözükmüyor. dedi.progestan verdi kullanmam için.Eğer gebelik varsa bebeğin tutunması na yardımcı olur yoksa da adetini söktürür dedi.10 gün kullanıcam tabi adet olmazsam olursan hemen bırak dedi ilacı
Kistin etkisi böyle olabilir mi ki ? Siz muayene oldunuz mu peki ? Ben randevu gününü bekliyorum
Merhaba mesajınızı şimdi gördüm bende doktora gittim muayene oldum. Banada duphaston diye bi ilaç verdi. Kullanmadım. Tereddüt ettim. Rahim duvarı kalınlaşmış yumurtam çatlamış dedi ama kese oluşmuş olsa bile çok küçüktür şu anda görülmez dedi. Ama şuan size hamilesiniz veya hamile değilsiniz diyemem dedi. Bu ilacı kullan 10 güne kadar adet olmazsan testi yenile dedi. Benim kardeşimde de aynısı oldu 1,5 ay sonra öğrendi hamile olduğunu gebeliği 3 haftalıktı geç döllenme olmuş. Düzensiz adet döngüsüne sahip olduğumdan geç döllenmede olabilir dedi çünkü kardeşimde de aymı durum vardı.Belki bemde de aynı durum vardır diye bekliyorumBen de adet olmadım daha.Bugün doktora gittim ultrasona attı kist falan yok dedi herhangi bir sorun da gözükmüyor. dedi.progestan verdi kullanmam için.Eğer gebelik varsa bebeğin tutunması na yardımcı olur yoksa da adetini söktürür dedi.10 gün kullanıcam tabi adet olmazsam olursan hemen bırak dedi ilacı
Belirtilerimde hala devam ediyor akıntım var kasıklarımda özellikle sağ tarafta batma oluyo bel ağrılarım var çok yoğun. Hafifde olsa ağır bişey kaldırınca kasığım ve belim düşecek gibi ağırıyo. Hala adet olmadım halsizlik ve uyku hali var. Kabızlık problemim var arada başım döner gibi olmuştu bi kaç defa.. işte yinede emin olamıyorum beklemekten başka seçeneğim yok galiba sizde durumlar nasıl?Merhaba mesajınızı şimdi gördüm bende doktora gittim muayene oldum. Banada duphaston diye bi ilaç verdi. Kullanmadım. Tereddüt ettim. Rahim duvarı kalınlaşmış yumurtam çatlamış dedi ama kese oluşmuş olsa bile çok küçüktür şu anda görülmez dedi. Ama şuan size hamilesiniz veya hamile değilsiniz diyemem dedi. Bu ilacı kullan 10 güne kadar adet olmazsan testi yenile dedi. Benim kardeşimde de aynısı oldu 1,5 ay sonra öğrendi hamile olduğunu gebeliği 3 haftalıktı geç döllenme olmuş. Düzensiz adet döngüsüne sahip olduğumdan geç döllenmede olabilir dedi çünkü kardeşimde de aymı durum vardı.Belki bemde de aynı durum vardır diye bekliyorum
Ben de bütün belirtiler i gördüm ama gebelik yok ama regl de olmadım.Söktürücü kullanıyorum cumartesi gününden beri bakalım ne zaman adet olucam.Şu yaşıma kadar her ay düzenli adet olan bir insandım 25 27 arası olurdum hep.Hayatımda ilk defa adet olmak için söktürücü kullanıyorum ve çok zoruma gidiyor
Belki stres yapmış olabilirsiniz, bu hamilelik olayı biz kadınları çok derinden etkiliyorBen de bütün belirtiler i gördüm ama gebelik yok ama regl de olmadım.Söktürücü kullanıyorum cumartesi gününden beri bakalım ne zaman adet olucam.Şu yaşıma kadar her ay düzenli adet olan bir insandım 25 27 arası olurdum hep.Hayatımda ilk defa adet olmak için söktürücü kullanıyorum ve çok zoruma gidiyor
Belki stres yapmış olabilirsiniz, bu hamilelik olayı biz kadınları çok derinden etkiliyor
Canım bende dün verdim negatif çıktı ama doktorumun sekreterine ulaştım yumurtlamadan ve geç döllenmeden şüphelendiğimi ve negatif sonucunu hiç beklemediğimi söyledim oda başka bir doktora aktardı eğer yeni tutunmaya çalışıyorsa yada tutunduysa bile değer çok küçükse negatif çıkabiliyor hasta olmazsan 1 hafta sonra tekrar kan vermemi söylediMalesef çok etkiliyor Haklısınız stres yaptım .belkide.Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
Yani hemen karamsar düşünmeyelim bence kırmızıları görene kdr umut var derim benMalesef çok etkiliyor Haklısınız stres yaptım .belkide.Rabbim isteyenlerin kucağını boş bırakmasın
Canım bende dün verdim negatif çıktı ama doktorumun sekreterine ulaştım yumurtlamadan ve geç döllenmeden şüphelendiğimi ve negatif sonucunu hiç beklemediğimi söyledim oda başka bir doktora aktardı eğer yeni tutunmaya çalışıyorsa yada tutunduysa bile değer çok küçükse negatif çıkabiliyor hasta olmazsan 1 hafta sonra tekrar kan vermemi söyledi
Ben de negatif çıkmasına şok geçirdim o kadar emindim hamile olduğumdan.Bütün belirtileri görüp ve adet olmayıp hamile olmamak sarstı beni.Hiç adet olacağa da benzemiyorum.Adetim tamamen kesildi diye düşünmeye başladım Geçen aya kadar düzenli adet görürken bu ay bunu yaşadım bugün 46.gün adet belirtisi yok.Akıntılar da yok ilk başta beyaz akıntı şeffaf akıntı gördüm şimdi kupkuru