• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcgnin düşmesii...

bernaa09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2012
13
0
36
Aydın
Doktor bey merhaba bundan 5 ay önce yine size yazmıştım ilk hamileliğimdi ve düşükle sonlandı geçen hafta reglim gecikti beta hcg bakıldı 77,29 pozitifti dün biraz sancım ve çok az kahverengi lekelerim geldi doktor gel beta hcgye tekrar bakalım dedi bugün 76 çıktı düşmüş pazartesi tekrar gidicem doktorum dua et 0 a düşsün dedi dış gebelik olabilirmiş amaliyata gerek kalmadan atarmıyım acaba vücuddan kahverengi lekelerim hala devam ediyor dış gebelikle ilgili çok olumsuz şeyler okudum ve açıkcası çok korktum umarım amaliyat olmamm..2.kez de böle bişey yaşamak psikolojimi alt üst etti tekrar hamile kalmaktan ve yine bi problem yaşamaktan da korkar oldum..lütfen bu konuyla ilgili bilgilerinizi benimle paylaşır mısınızz?şimdiden teşekkürler...

doktor bey merhaba bundan 5 ay önce yine size yazmıştım ilk hamileliğimdi ve düşükle sonlandı geçen hafta reglim gecikti beta hcg bakıldı 77,29 pozitifti dün biraz sancım ve çok az kahverengi lekelerim geldi doktor gel beta hcgye tekrar bakalım dedi bugün 76 çıktı düşmüş pazartesi tekrar gidicem doktorum dua et 0 a düşsün dedi dış gebelik olabilirmiş amaliyata gerek kalmadan atarmıyım acaba vücuddan kahverengi lekelerim hala devam ediyor dış gebelikle ilgili çok olumsuz şeyler okudum ve açıkcası çok korktum umarım amaliyat olmamm..2.kez de böle bişey yaşamak psikolojimi alt üst etti tekrar hamile kalmaktan ve yine bi problem yaşamaktan da korkar oldum..lütfen bu konuyla ilgili bilgilerinizi benimle paylaşır mısınızz?şimdiden teşekkürler...

çok geçmiş olsun, dış gebelikle ilgili endişeniz olmasın, 76 bhcg ile dış gebelik bile olsanız problem olmaz. Tekrar gebe kalmaınız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

çok geçmiş olsun, dış gebelikle ilgili endişeniz olmasın, 76 bhcg ile dış gebelik bile olsanız problem olmaz. Tekrar gebe kalmaınız ve bebeğinize kavuşmanız dileğiyle...

teşekkür ediyorum ama bu bebek öle ya da böle olmayacak dimi bhcg düştüğü için bide ultrasonda daha hiç bişey görünmüyorr...

Back