- 19 Şubat 2025
- 21
- 15
- 3
- 31
- Konu Sahibi hilal12365
-
Hayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun değerleriniz gayet güzel çıkmış ikiz olma ihtimali yüksekkızlar beta degerlerime bakabilir misiniz
8. gün 131
12. gün 1008
14.gün 3143
Bu değerler nasıl sizce ve ikiz olma durumu var mı bi tecrübesi olan var mı ? Çok merak ediyorum
2 adet 5. gün embriyosuHayırlı olsun sağlıcakla kucağınıza almak nasip olsun değerleriniz gayet güzel çıkmış ikiz olma ihtimali yüksekinşallah güzel bir gebelik geçirirsiniz Allah’ın izniyle inşallah kaç embriyo transfer edildi
Maşallah2 adet 5. gün embriyosu
Amin inşallah siz de mi tüp bebek sürecindesiniz?Maşallahinşallah ikiside tutunmuştur dilerim sağlıklı güzel bir gebelik geçirirsiniz Allah’ın izniyle inşallah
Evet 3 tüp bebek yaptım olmadı 4. Tüp bebeğe başlayacağım nasip olursa dondurulmuş yok maalesef baştan başlayacağım inşallah bu sefer çok güzel sağlıklı ilerler dilerim Altın embriyomuzu buluruz Rabbimin izniyle inşallahAmin inşallah siz de mi tüp bebek sürecindesiniz?
Amin Ecmain inşallah Allah razı olsun sizde bebeklerinizi sağlıcakla kucağınıza alın inşallahRabbim gönlünüze göre versin inşallahdilediğince olsun herşey
ben 8. gün yaptım erken idrar testi silik çıkmıştı, sonrada aynı gün kan testi verdimHayırlı olsun sağlıkla gelsinler benim de 6. Günüm :) idrar testi yapmış mıydınız
6. gün için gayet güzel görünüyor size kaç ader yransfer edildiBenim de silik cıktı bugün heyecanlandım umarım doğrudur :) Eki Görüntüle 3550715
2 adet 5. Gün embriyosu6. gün için gayet güzel görünüyor size kaç ader yransfer edildi
2 adet 5. Gün embriyosu
Kızlar yaptığınız testin markası ne doğru çıktımı bu tesleriniz ???6. gün için gayet güzel görünüyor size kaç ader yransfer edildi
Predıctor evet doğruyduKızlar yaptığınız testin markası ne doğru çıktımı bu tesleriniz ???
Kan kaçıncı gün verdn canm kaçla öprendn sanırım pozitif almışsınnPredıctor evet doğruydu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?