Beta hcg

İnsallah oyle olur canim :KK43: moralim 0
Agliyorum
Moralinizi bozmayın, yaşadiginiz kimyasal gebelikse bir nebze şansli bile sayilirsiniz.İnanin ileriki aylarda düşük yapip kürtaj olmak çok daha zor.Böyle hiç değilse normal adet görerek atiyorsunuz hiç bir cerrahi müdahaleye gerek kalmiyor.Ben defalarca kürtaj oldum ve kürtaj hem ruhen hemde bedenen çok yipratiyor insani.Hakkinizda hayirlisi neyse o olsun.

insanın morali çok bozuluyor bilirim :KK43: ama yinede her şeye şükretmek gerekiyo vardır bir sebebi, en azından tutmuş, hiç tutmayan sorun yaşaya o kadar insan var ki.. Allah en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip eder inşallah, üzme kendini:KK15:

insanın morali çok bozuluyor bilirim :KK43: ama yinede her şeye şükretmek gerekiyo vardır bir sebebi, en azından tutmuş, hiç tutmayan sorun yaşaya o kadar insan var ki.. Allah en kısa zamanda sağlıklı bebek nasip eder inşallah, üzme kendini:KK15:
İnsallah canim ilk 2 gun cok uzuldum simdi uzulmuyorum nasip degilmis hayirlisi boleymis diyorum

Acaba bu ay yumurta olusurmu yoksa bu ay bekleyelimi ?
Beklemene gerek yok canım oluşur tabi ben de Mayıs Ayında geçirmiştim gebelik bir sonraki adetimde bir kaç gğn Attı sadece yalnız düşük yaptığım ay bir kaç gğn gecikmeli yumurtam oluştu beklemene gerek yok Demişti bana drum şu an yine hamileyim Perşembe öğrendim ama endişeliyim başımdan bir kez böyle bir olay geçti die hem senin değerin çok yükselmeden düşmüş benim ilk düşüğümde 30 la başlayıp 300 kere çıkmıştı üzülme Sakın

Beklemene gerek yok canım oluşur tabi ben de Mayıs Ayında geçirmiştim gebelik bir sonraki adetimde bir kaç gğn Attı sadece yalnız düşük yaptığım ay bir kaç gğn gecikmeli yumurtam oluştu beklemene gerek yok Demişti bana drum şu an yine hamileyim Perşembe öğrendim ama endişeliyim başımdan bir kez böyle bir olay geçti die hem senin değerin çok yükselmeden düşmüş benim ilk düşüğümde 30 la başlayıp 300 kere çıkmıştı üzülme Sakın
Sagol canim ilk cok uzuldum ama simfi cok fazla uzulmuyorum acaba diyorum benim sucumu ilk 3 gun cok arabayla
Seyhat ettim ondanmidir diyorum ne bilim kafam alak bullak doktorda dedi rahim kendini bebek icin hazirlamis artik dedi hic durma devam et dedi of of

Sagol canim ilk cok uzuldum ama simfi cok fazla uzulmuyorum acaba diyorum benim sucumu ilk 3 gun cok arabayla
Seyhat ettim ondanmidir diyorum ne bilim kafam alak bullak doktorda dedi rahim kendini bebek icin hazirlamis artik dedi hic durma devam et dedi of of
Canım senin hiç bir suçun yok bende kendimi suçlamıştık kaç Dr a gittim bana dediki bu o anki yanlış eşleşme ya yanlış sperm doğru yumurtayı ya doğru sperm yanlış yumurtayı döşemiş kadın Vücudu kendine Zararlı ve Hatalı hiç bir şeyi barındırmaz atar Demişti hatta bana bunu kadınların yüzde 90 mı geçirir bir iki gğn geç adet oldum sanar sen erken test yaptırdığın için biliyorsun yoksa haberin olmayacaktı dedi o Yüzden biz en az 10 gğn geçtikten sonra test yapın deriz o on gğn içinde düşebilir diye Demişti baka ben 3 ay sonra yine kaldım inşallahcanım sen ve isteyen herkes kalır kimsenin kucağı boş kalmasın

slm benim de adetim 5 gün geçmişti 4 ağus. 16,40, 5 ağus 23,98 çıktı bu gün de 24,78 çıktı dotor düşük yapıyosun salı günü tekrar bakalım dedi ama benim kanamam falan yok hafif bir ağrı var belimde , değerde öyle düşüş de olmamış zaten niye öyle dedi doktor bilmiyorum. değerlerim yükselirmi sizce beklemelimiyim. sabah doktor öyle dedikten sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı. delirecem iyice kafam karma karışık düşük yapsam değer az yükselmezdi diye düşünürom düşerdi diye düşünüyorum nolur bana da yardımcı olun

slm benim de adetim 5 gün geçmişti 4 ağus. 16,40, 5 ağus 23,98 çıktı bu gün de 24,78 çıktı dotor düşük yapıyosun salı günü tekrar bakalım dedi ama benim kanamam falan yok hafif bir ağrı var belimde , değerde öyle düşüş de olmamış zaten niye öyle dedi doktor bilmiyorum. değerlerim yükselirmi sizce beklemelimiyim. sabah doktor öyle dedikten sonra idrar testi yaptım pozitif çıktı. delirecem iyice kafam karma karışık düşük yapsam değer az yükselmezdi diye düşünürom düşerdi diye düşünüyorum nolur bana da yardımcı olun
Merhaba degerin 2 katina cikmasi lazim yani degerlerin baya dusuk insallah dusuk yapmassin ben gecen ay yaptim adettim 4 gun gecti test yaptim 1/2 haftalik gebelik cikti kan tahlili yaptirdim 7.24 ti 1 gun snr ztn karnim sirtim agriyma basladi adet sancisi gbi dusuk yaptim kimyasal gebelik yani doktorum 2 gunde bi kan tahlili istedi benim ilk once 4.78 dustu sonra 2 gun 1.01 dustu :) yani kople gitti yani insallah dusuk yapmassin ama degerlerin baya dusuk

Sahsen bi arkdasim adeti bigun gecikmis degeri 7.14 tu dusuk falan yapmadi

BENDE KIMYASAL GEBELIK YASADIM SUAN TEKRAR HAMILEYIM 8 HAFTALIK BEBISIM COK YENI :) HIC UZULME SAGLIKLI OLSAYDI BIR SEKILDE TUTUNURDU DEMEK KI SAGLIKLI DEGILMIS RABBIMIN VARDIR BIR BILDIGI UZULME ALLAH TEKRAR NASIP EDER UMUDUNU DA YITIRME SAKIN ..

İ
BENDE KIMYASAL GEBELIK YASADIM SUAN TEKRAR HAMILEYIM 8 HAFTALIK BEBISIM COK YENI :) HIC UZULME SAGLIKLI OLSAYDI BIR SEKILDE TUTUNURDU DEMEK KI SAGLIKLI DEGILMIS RABBIMIN VARDIR BIR BILDIGI UZULME ALLAH TEKRAR NASIP EDER UMUDUNU DA YITIRME SAKIN ..
insallah bende bu ay hamileyimdir gecen ay dusuk yaptim kimyasal gebelik yaptim

arkadaşlar merhaba bir sorum olacaktı rgl im 4 gün gecikince evde test yaptım pozitif çıktı 26 ağustosta dr a gittim kan testi yaptırdık 215 beta hcg değerim ancak bebek görülmedi dr tekrar 7 eylül e tarih verdi ben de bugün kendimi biraz yordum sanırım kahverengi kanamam var çok da hafif ağrım var dr % 90 düşük yapacaksın salı günü gel tamamen için temizlendi mi diye bakarız dedi ya da kanama durursa dikkat etmeye devam et dedi şu anda yoğun br kanama yok ancak az da olsa korkuyorum sizce düşük mü oldu

Bundan 1 1.5 ay önce tup bebek tedavisi için Dr.a gittim.eşimin tahlilleri yapıldı.adetin 3.günü kan tahlili yapılacak fakat adet olamadım bir türlü.cuma günü test yaptım 2.çizgi silik çıktı.bugün sabah aç karna tekrar test yaptım net iki çizgiyi gördüm.sonra apar topar hastaneye gittik tabii.önce vaginal ultrason çekildi rahim duvarında kalinlasma var gebelik için musait ama bağırsaklar gaz dolu olduğu için görmekte zorlanıyorum dedi Dr.kan tahlili istedi sonuç 0.1 yani gebelik yok dedi.tekrar bi test daha aldım ondada silik çıktı eğer gebelik yeniyse kandada cikmayabilir dedi. bakalım hayırlısı sizce ben hamilemiyim

IMG-20150829-WA0003.jpeg
Bundan 1 1.5 ay önce tup bebek tedavisi için Dr.a gittim.eşimin tahlilleri yapıldı.adetin 3.günü kan tahlili yapılacak fakat adet olamadım bir türlü.cuma günü test yaptım 2.çizgi silik çıktı.bugün sabah aç karna tekrar test yaptım net iki çizgiyi gördüm.sonra apar topar hastaneye gittik tabii.önce vaginal ultrason çekildi rahim duvarında kalinlasma var gebelik için musait ama bağırsaklar gaz dolu olduğu için görmekte zorlanıyorum dedi Dr.kan tahlili istedi sonuç 0.1 yani gebelik yok dedi.tekrar bi test daha aldım ondada silik çıktı eğer gebelik yeniyse kandada cikmayabilir dedi. bakalım hayırlısı sizce ben hamilemiyim

X