beta hcg

gokceayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2012
392
140
merhaba kızlar bugün sonuçlarım belli oldu beta hcg 1.20 çıktı hamilelik yok ama halen adet olmadım gecikti baya adetim doktorda dediki haftaya cumaya kadar adet olmazsan kan testini tekrarlıycaz dedi.böyle bişeyle karşılaşan varmı?geçen ay 16sında adet oldum bu ay hala adetim yok adet belirtisi de yok yardımcı olun ltf

Bende ocak 14 son adet oldum 24 günde bir olurdum hecen hafta doktora gittim regl olmamıştım ağrım da vardı beta 6.7 çıktı regl olmazsan bir hafta sonra gel dedi olmadım çarşamba gittim kan tahlili 352.7 gibi bişey çıktı geç döllenme oluyor cnm eğer olmazsan bir hafta sonra çıkar

inş benimde öyle olur hakkımızda hayırlısı

[/QUOTE]
merhaba ben 27 ocakta son adetimi oldum normalde 22 şubatta adet olmam lazım ancak olmadım beta hcg değerim 0,313 çıktı , hamile değilim anladığım kadarıyla ,bir doktora gideceğim bakalım ne diyecek? stres çok büyük etken sanırım , geçen ay doktor kontrolümde hormonlarım sınırda çıkmıştı bakalım ne olacak?

Teşekkür ederim canım. Nedense korkuyorum kimyasal gebelik olur diye. Yarın tekrar kan vericem. İnşallah yükselir
Merak etme hic sikma canini. Banada doktor ilk kimyasal ya da kesinlikle dis gebelik demisti. Bana cok kokizmisti neden erken yaptirdn testi diye. Beninki ilk yaptığımda 24, 14 saat arayla tekrar yaptrdgm 29, aradan 3 gun gectikten sonra 120.5, adetim 1 gun gecincede 719.5 cikti. Cok sukirki kalp atislarinida hordum. Insallah darisi basina rahat ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…