• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg ???

kaplan2535

deryahmt
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2014
1.698
1.541
83
34
Kızlar Merhaba ben henüz çok yeni hamişim adet olmam gereken gün evde test yaptım çift çizgi çıktı beta hcg teslim de aynı gün 105 di ancak iki gün sonra tekrarladigumizda değer sadece 165 olmuş sizce bir sorun olur mu

Kızlar Merhaba ben henüz çok yeni hamişim adet olmam gereken gün evde test yaptım çift çizgi çıktı beta hcg teslim de aynı gün 105 di ancak iki gün sonra tekrarladigumizda değer sadece 165 olmuş sizce bir sorun olur mu
canım ikiye katlaması lazımdı. kimyasal olabilir bu bir ihtimal. Ama inşallah değildir. diğer bir ihtimal ise birden yükseledebilir. Rabbim inşallah bebeğini sana sımsıkı bağlar. sıkma canını çok da düşünme. bebeğini stresle yorma. herşey olacağına varır. kese görünmeden değerlerle ilgili çok da bir şey söylenilemez. hakkınızda neyse hayırlısı o olsun.

Sağol canım benim inşallah dediğin gibi olur haftaya tekrar gidicez bakalim kese oluşmuş mu diye umarım bir problem olmaz.

Arkadaslar merhaba daha adet donemime 1 hafta varken dis cekimi yaptiricam icin tehlike olmasin die kan testi yaptirdim pozitif cikti degerim 64.12 cikti teste 5.8 ile 71.2 arasi 3 haftalik yaziyo sizce kesin hamilemiyim cok heycanliyim yatdimci olun

Son düzenleme:
Hamilesin canim tebrikler testi erken yaptigin için değerin düşük ama 2 güne bir tekrarla katlanarak artmasi lazim daha çok baslardasin inşallah bebegin simsiki tutunur sana

Canım doktor ikiye katlamamış demedi mi sana herhangi bisey söylemedi mi

Dr çok yeni bir gebelik sonuç olarak artış var ama beklrdigimden az artmış büyük olasılıkla sağlıklı bir gebelik olacak dedi ama korkuyorum yinede
Sevindim canım doktor doğrusunu bilir eğer sorun olsaydı o hemen derdi sağlıklı bir gebelik deil diye hatta sorun olmasa bile öyle diyebiliyorlar sen içini ferah tut hersey cok guzel olur ınsallah

Demekki beta hcg nin az artması bebeğin gelisememesi anlamına geliyormuş dün itibariyle gebeligime son verildi.

Canım zaten benimki hamile olduğumu öğrendiğim günden beri takip altındaydı değerlerde hep bir artış var ama beklenenin çok altında en son cuma günki kontrolümde bebeğin gelişiminin durduğunu haftasına göre çok çok geride olduğunu öğrendim aynı gün üç farklı doktora gittim ama yorumlar hep aynıydı malesef

Canım zaten benimki hamile olduğumu öğrendiğim günden beri takip altındaydı değerlerde hep bir artış var ama beklenenin çok altında en son cuma günki kontrolümde bebeğin gelişiminin durduğunu haftasına göre çok çok geride olduğunu öğrendim aynı gün üç farklı doktora gittim ama yorumlar hep aynıydı malesef
Cok gecmiş olsun canım erken mi öğrenmiştin Gebeliği kürtaj mi Yaptılar yoksa ilaçlamı

Mrb arkadaşlar,
Bende yeni katıldım. Polikistik Over Sendromluyum. Adetlerim düzensiz, kocam şehir dışında çalışıyor ve 2 haftada bir geliyor, düzenli ilişki yok.. Yumurtlama için tedavi görüyorum.. Duphaston, Glukojen, Klomen, Femara ilaçlarını sırasıyla kullandım.. 1 tane kimyasal gebelik geçirdim, düşük oldu.. Adetime geçen aya göre 1 hafta kala dayanamayıp bugün Beta HCG yaptırdım, sonuç 1.2
Çok fena kasık ağrım, göğüs ağrım var. Ara ara midem bulanıyor, kokulara karşı hassaslaştım, hamile olabilir miyim? Test ne zaman tekrarlanmalı?? Lütfen cevap verin.. :(

Mrb arkadaşlar,
Bende yeni katıldım. Polikistik Over Sendromluyum. Adetlerim düzensiz, kocam şehir dışında çalışıyor ve 2 haftada bir geliyor, düzenli ilişki yok.. Yumurtlama için tedavi görüyorum.. Duphaston, Glukojen, Klomen, Femara ilaçlarını sırasıyla kullandım.. 1 tane kimyasal gebelik geçirdim, düşük oldu.. Adetime geçen aya göre 1 hafta kala dayanamayıp bugün Beta HCG yaptırdım, sonuç 1.2
Çok fena kasık ağrım, göğüs ağrım var. Ara ara midem bulanıyor, kokulara karşı hassaslaştım, hamile olabilir miyim? Test ne zaman tekrarlanmalı?? Lütfen cevap verin..

Mrb arkadaşlar,
Çok fena kasık ağrım, göğüs ağrım var. Ara ara midem bulanıyor, kokulara karşı hassaslaştım, hamile olabilir miyim? Test ne zaman tekrarlanmalı?? Lütfen cevap verin..
Tekrarlat canım adetin geçsin tekrar yaptır

Arkadaşlar ben PKOS hastasıyım. Femara ilacını yumurtlama için kullandım. Değerlerim sırasıyla şu şekilde;

02.01.2015 - 1.2 (Adetime 6 gün vardı)
06.01.2015 - 18.3 (Adetime 2 gün vardı)
08.01.2015 - 85.1 (Beklenen Adet Tarihimdi)

Sizin fikriniz nedir? Doktorum hamilesin tebrikler dedi.. testi 10 gün sonra tekrarlamamı ve progesteron testi yaptırmamı istedi. Fikirlerinizi rica ederim.

Back
X