beta hcg

canım adet döneminin 1 hafta erken veya 1 hafta geç olması normal kabul ediliyor. biraz daha beklemelisin..

cokk saol canımm sabretmekten baska bısey yapamıyorum zaten :)

ay bende bi ara adet olmamıştım gecikmişti adetim sınav stresinden falan olsa gerek doktora bi gidiyim ihmal etmeyeyim dedim bu arada evli falan değilim ünide ebelik okuyorum :) bide sevgilim var yüzüğümüzde var doktor parmağımdaki yüzüğü görünce kan testi yaptırmış bende kan alınacak deyince hiç aklıma gelmedi beta hcg'ye bakacakları :) bi sonraki gün kan testine bi baktım beta hcg nasıl şaşırdım anlatamam :)) gittim doktora betama neden baktırdınız dedim ben evli falan değilim dedim ama o halim çok komikti :))) sora ultrasona bi baktı rahim ağzın açılmış 1 2 güne adet olursun demişti :)))

ılgınc olmus :)))) bende bıran once adet olsam rahatlıcam anladım bebek yok barı adet olayım meger nekadar onemlıymıs adet olmak :/

Bende adetimden 7 gun oncre kkanda test yaptirmistum her zaman 0, 100 cikan sonuç bu sefer 1, 20 cikti manasiz belki ama umutlandim sizce bu deger yukselirmi

Benum bat 2 aralik. 5 inde bitti adetim
10 aralikta bir çalışma oldu... simdi kasiklarda batma goguslerimde siskinlik var ama ben pcoluyum.gecdn hafta test yaptordim 0.2 cikmis acaba hala sansim var mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…