• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg

kızlaarr bı akıl verın yaa cok uzuluyorum :(( bugun adetım 4 gun gecıktı evde test yapıyorum negatıf cıkıyor karnım agrıyor kasıklarımda batma var ama adette olmuyorum . herkezın adetındn snra testlerınde hemen cıkıyor offf hamıle degılsem neden adet gormuyorum ? ıntıhap fılanda yok bende psıkoljk desem bukadar surmez gecıkmem . zamanında cok uzuntuler yasamıstım ama adetım hıc gecıkmezdı . gecen ay 26.gunu geldı zaten ya 26.gunu yada 28.gunu gelırdı bu ay bısey yok kafam cok karısık :((((

canım adet döneminin 1 hafta erken veya 1 hafta geç olması normal kabul ediliyor. biraz daha beklemelisin..

cokk saol canımm sabretmekten baska bısey yapamıyorum zaten :)

ay bende bi ara adet olmamıştım gecikmişti adetim sınav stresinden falan olsa gerek doktora bi gidiyim ihmal etmeyeyim dedim bu arada evli falan değilim ünide ebelik okuyorum :) bide sevgilim var yüzüğümüzde var doktor parmağımdaki yüzüğü görünce kan testi yaptırmış bende kan alınacak deyince hiç aklıma gelmedi beta hcg'ye bakacakları :) bi sonraki gün kan testine bi baktım beta hcg nasıl şaşırdım anlatamam :)) gittim doktora betama neden baktırdınız dedim ben evli falan değilim dedim ama o halim çok komikti :))) sora ultrasona bi baktı rahim ağzın açılmış 1 2 güne adet olursun demişti :)))

ay bende bi ara adet olmamıştım gecikmişti adetim sınav stresinden falan olsa gerek doktora bi gidiyim ihmal etmeyeyim dedim bu arada evli falan değilim ünide ebelik okuyorum :) bide sevgilim var yüzüğümüzde var doktor parmağımdaki yüzüğü görünce kan testi yaptırmış bende kan alınacak deyince hiç aklıma gelmedi beta hcg'ye bakacakları :) bi sonraki gün kan testine bi baktım beta hcg nasıl şaşırdım anlatamam :)) gittim doktora betama neden baktırdınız dedim ben evli falan değilim dedim ama o halim çok komikti :))) sora ultrasona bi baktı rahim ağzın açılmış 1 2 güne adet olursun demişti :)))

ılgınc olmus :)))) bende bıran once adet olsam rahatlıcam anladım bebek yok barı adet olayım meger nekadar onemlıymıs adet olmak :/

Bende adetimden 7 gun oncre kkanda test yaptirmistum her zaman 0, 100 cikan sonuç bu sefer 1, 20 cikti manasiz belki ama umutlandim sizce bu deger yukselirmi :(

Benum bat 2 aralik. 5 inde bitti adetim
10 aralikta bir çalışma oldu... simdi kasiklarda batma goguslerimde siskinlik var ama ben pcoluyum.gecdn hafta test yaptordim 0.2 cikmis acaba hala sansim var mu

Back