• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg

xxanqelxx

Allah'm sana şükürler olsun..
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2013
222
80
48
34
kızlar adet gunume 6 gun var ben asırı kasık batması sıkayetlerım var dıye bugun beta hcg yaptırdım 0,37 cıktı.. bu sonuc kesınmıdır ? erken olabılırmı ?

kızlar adet gunume 6 gun var ben asırı kasık batması sıkayetlerım var dıye bugun beta hcg yaptırdım 0,37 cıktı.. bu sonuc kesınmıdır ? erken olabılırmı ?

erken olabılme ıhtımalıde var keske bıraz daha bekleseydın ama forumu takıp edersen bole olup hamıle olabda avr adet gununden 10 gun gecerse doktora gıdersın

Seni çok iyi anlıyorum. Sabırsızlanıyorsun:) inş hamilesindir tatlım ama 6gün öncesi test yaptırmak biraz çılgınlık işi bence :)
Şuan çok erken. Regl gününü bekle mutlaka. Ben normalden daha çok adet sancısı hissedince bir gün öncesi evde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün yani adet olmam gereken gün testi tekrarladım.bir gün sonra da kan testiyle öğrendim hamile olduğumu.

cok uzgunum yaptırdıgımdan berı kendı kendımı yıyorum zaten :(( evet cok erken bılıyorum ama dayanamadım ıste .. benım adet belırtılerım 10 gun onceden baslardı sımdı hıcbı belırtım yok bıde kasıklarımda hergun batma olunca ve bunu ılk defa yasayınca fazla umıtlenmısım :( cevaplarınız ıcın tesekkur ederım kızlarr.

cok uzgunum yaptırdıgımdan berı kendı kendımı yıyorum zaten :(( evet cok erken bılıyorum ama dayanamadım ıste .. benım adet belırtılerım 10 gun onceden baslardı sımdı hıcbı belırtım yok bıde kasıklarımda hergun batma olunca ve bunu ılk defa yasayınca fazla umıtlenmısım :( cevaplarınız ıcın tesekkur ederım kızlarr.

bence de çok erken yapmışsın bende senin gibi yaptım ama evde negatif çıktı sabırsızıs dayanamıyoruz sonucu görünce üzülüyoruz ama en güzeli beklemekmiş benim bat 14 bakıcaz artık......

bence de çok erken yapmışsın bende senin gibi yaptım ama evde negatif çıktı sabırsızıs dayanamıyoruz sonucu görünce üzülüyoruz ama en güzeli beklemekmiş benim bat 14 bakıcaz artık......

benımde 14 :)))

ben evde yaptım ıste yetmıomus gıbı bıde kan testı yaptırdım cok kızıyorum kendıme

hııııııııııım bi 14 cü daha oldu desene valla okadar çok varki bugünü bekleyen canım inşallah hepimiz hamişizdir yaa....

benden artık umut yokta dılerım sız ve dıger 14 ler :)) hamıle haberlerınızı alırım ınsallah

benden artık umut yokta dılerım sız ve dıger 14 ler :)) hamıle haberlerınızı alırım ınsallah

bende de yok canım nekadar arkadaşlarım sen hamilesin deseler de yok anam değilim biliyom ben olsa bi başka hissederdim ha herzamankinden farklı şeyler yaşıyorum bu ay ama yok biliyorum .......:(

sanırım kafayı yıyorum :D bu aksam test yaptım ısıga bakınca cızgıyı goruyorum cekınce gormuyorum noluyo boyle anlamadım gıttı . :27::27:

olabılır canım bılıncaltım benle dalga gecıyor.. bıranonce gunum gelsede rahatlasam ://

arkadaşlar,
eğer gebelik varsa döllenmeden 1 hafta sonra bile kanda hemen kendini gösterir. beta hcg hızla artmaya başlar. benim son adet tarihim 22 ağustos iken 10 eylülde betahcg seviyem 1024 çıkmıştı (son adetten 20 gün sonra döllenmeden 10 gün sonra). hoş benimde dış gebelik sonucu devam etmedi gebeliğim ama lütfen aklınızda olsun eğer şüpheniz varsa adet tarihini beklemenize gerek yok kanda beta hcg baktırın kesin olarak öğrenin.

senın dıs gebelık oldugu ıcın degerlerın cok fazla artmıs canım o konuda bılgım var. sanada cok gecmıs olsun..

bende erken deyıp kendımı avutuyorum bakalım :))

bugun reqll olmm lazım en gec yarın bakalım neler olcak :emir_bebek:

ben hala reqll olmadımm:emir_bebek: adetim hıc gecıkmezdı uff ne zor belırsızlık ufff

ben hala reqll olmadımm:emir_bebek: adetim hıc gecıkmezdı uff ne zor belırsızlık ufff

benimde 13. dün yaptırdım 0.112 çıktı adet günüm gelmeden birgün önce sancılanmaya başladım bugünde hele gelen yok iki gün geçti olsa çıkarmıydı sizce yoksa adetim mi geçecek bilemiyorum ilginç tatafı bu ay hiç sancılanmadım ama adet günümü cuma sanıyordum sancılanınca hesapladımki çarşambaymış dün yaptırdım yok dedi böyle bişey başına gelen varmı olacaksa olsun beklemek zor sahiden ama ne yapacam bilmiyorum hayırlısı diyorum ama yinede içim içimi yiyor

benimde 13. dün yaptırdım 0.112 çıktı adet günüm gelmeden birgün önce sancılanmaya başladım bugünde hele gelen yok iki gün geçti olsa çıkarmıydı sizce yoksa adetim mi geçecek bilemiyorum ilginç tatafı bu ay hiç sancılanmadım ama adet günümü cuma sanıyordum sancılanınca hesapladımki çarşambaymış dün yaptırdım yok dedi böyle bişey başına gelen varmı olacaksa olsun beklemek zor sahiden ama ne yapacam bilmiyorum hayırlısı diyorum ama yinede içim içimi yiyor

wala canım bılemıyorum kı .. bende adetıme 6 gun varken yaptırdım 0,37 cıktı yanı negatıf .. bugun adetım 3 gun gecıktı halen yok anlamadım gıttı ://

kızlaarr bı akıl verın yaa cok uzuluyorum :(( bugun adetım 4 gun gecıktı evde test yapıyorum negatıf cıkıyor karnım agrıyor kasıklarımda batma var ama adette olmuyorum . herkezın adetındn snra testlerınde hemen cıkıyor offf hamıle degılsem neden adet gormuyorum ? ıntıhap fılanda yok bende psıkoljk desem bukadar surmez gecıkmem . zamanında cok uzuntuler yasamıstım ama adetım hıc gecıkmezdı . gecen ay 26.gunu geldı zaten ya 26.gunu yada 28.gunu gelırdı bu ay bısey yok kafam cok karısık :((((

Back