Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar adet gunume 6 gun var ben asırı kasık batması sıkayetlerım var dıye bugun beta hcg yaptırdım 0,37 cıktı.. bu sonuc kesınmıdır ? erken olabılırmı ?
kızlar adet gunume 6 gun var ben asırı kasık batması sıkayetlerım var dıye bugun beta hcg yaptırdım 0,37 cıktı.. bu sonuc kesınmıdır ? erken olabılırmı ?
cok uzgunum yaptırdıgımdan berı kendı kendımı yıyorum zaten ( evet cok erken bılıyorum ama dayanamadım ıste .. benım adet belırtılerım 10 gun onceden baslardı sımdı hıcbı belırtım yok bıde kasıklarımda hergun batma olunca ve bunu ılk defa yasayınca fazla umıtlenmısım cevaplarınız ıcın tesekkur ederım kızlarr.
bence de çok erken yapmışsın bende senin gibi yaptım ama evde negatif çıktı sabırsızıs dayanamıyoruz sonucu görünce üzülüyoruz ama en güzeli beklemekmiş benim bat 14 bakıcaz artık......
benımde 14 :)))
ben evde yaptım ıste yetmıomus gıbı bıde kan testı yaptırdım cok kızıyorum kendıme
hııııııııııım bi 14 cü daha oldu desene valla okadar çok varki bugünü bekleyen canım inşallah hepimiz hamişizdir yaa....
benden artık umut yokta dılerım sız ve dıger 14 ler :)) hamıle haberlerınızı alırım ınsallah
Benimde 14 u :) bian once olsamda calismalara baslasam ; )benden artık umut yokta dılerım sız ve dıger 14 ler :)) hamıle haberlerınızı alırım ınsallah
sanırım kafayı yıyorum bu aksam test yaptım ısıga bakınca cızgıyı goruyorum cekınce gormuyorum noluyo boyle anlamadım gıttı .
ben hala reqll olmadımm adetim hıc gecıkmezdı uff ne zor belırsızlık ufff
benimde 13. dün yaptırdım 0.112 çıktı adet günüm gelmeden birgün önce sancılanmaya başladım bugünde hele gelen yok iki gün geçti olsa çıkarmıydı sizce yoksa adetim mi geçecek bilemiyorum ilginç tatafı bu ay hiç sancılanmadım ama adet günümü cuma sanıyordum sancılanınca hesapladımki çarşambaymış dün yaptırdım yok dedi böyle bişey başına gelen varmı olacaksa olsun beklemek zor sahiden ama ne yapacam bilmiyorum hayırlısı diyorum ama yinede içim içimi yiyor