Gebeliğe Hazırlık beta hcg

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

GXUXLCEZA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Eylül 2007
972
6
CADIARZUarkadaşlar yumurtlamamın 11. günü yapılan beta hcg degerim 2,32 çıktı sizce erken oldugu içinmi böle çıktı yoksa hamilelik yokmu drum farlutal verdi adet söktürücü kullanmak istemiyorum hamile olabilirm die ama bundan önce ne zaman hcg yaptırdıysam 0,100 çıkıyodu bu defa böle çıkın ca vede yumurtlamadan sonraki11. günde böle çıkınca acaba dedim degerin çok düşük oldugunu biliyorum ama sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum bu konu hakkında bilgisi olan ve bana fikir vermek isteyen arkadaşlarımı bekliyorum topigime ne olur bi yorum yazın:uhm::uhm::uhm::çok üzgünüm:senağlama birde bana farlutaldan sonra adet olunca başlamam için adet düzenleyici olarak yasmin adında dogum kontrol hapı verdi onuda hiç bi arkadaşım önermiyo hep kilo aldırdıgı için hemde yumurtalık tembelligi yaptıgı için onun yerine cyclo-progynova kullanmamı öneriyolar sizce hangisi daha ii

Son düzenleme:
CADIARZUarkadaşlar yumurtlamamın 11. günü yapılan beta hcg degerim 2,32 çıktı sizce erken oldugu içinmi böle çıktı yoksa hamilelik yokmu drum farlutal verdi adet söktürücü kullanmak istemiyorum hamile olabilirm die ama bundan önce ne zaman hcg yaptırdıysam 0,100 çıkıyodu bu defa böle çıkın ca vede yumurtlamadan sonraki11. günde böle çıkınca acaba dedim degerin çok düşük oldugunu biliyorum ama sizlerinde yorumlarınızı bekliyorum bu konu hakkında bilgisi olan ve bana fikir vermek isteyen arkadaşlarımı bekliyorum topigime ne olur bi yorum yazın:uhm::uhm::uhm::çok üzgünüm:senağlama birde bana farlutaldan sonra adet olunca başlamam için adet düzenleyici olarak yasmin adında dogum kontrol hapı verdi onuda hiç bi arkadaşım önermiyo hep kilo aldırdıgı için hemde yumurtalık tembelligi yaptıgı için onun yerine cyclo-progynova kullanmamı öneriyolar sizce hangisi daha ii

:çok üzgünüm:Gülcazam yaa ben sana hep diyordum dr gitt diyee adetin geçtii ve yumurtlama zamanın 11.günü gelmıs oyle gıtmıssın dr ..Canım adet olmadan nasıl yumurtladın pekıı bunu anlamadım :uhm:Dr gebelık bır şüphe olsa zaten vermezdi gibi geliyor adaet söktürücüyü ,değer düşük :KK43:Bende hamişssin sandımm ya baslıgı görünce :KK43::1hug:

ahh ahh balım keşke öle olsaydı. ya 2 kasım son adet tarihim bayramda 4. günü yumurtladım yani baya bi geç yumurtlama iltihap için ilaç kullandımya heralde o yüzden geç kaldı yumurtlama bende nasılsagebelik yoktur die bari iltihap geçtimi acaba die test yapsın die gittim aam dr hemen beta verdi yaptır dedi ama o 11 gün yumurtladıjm dememe ragmen sen nerden anlıcan onu dedi bana ateşimi ölçüyom demedim bende off bu defa kafam çok karıştı yaa balım msn ye gelseneee

testi yumurtlamamın 11. günü yani dün yaptırdım. benimde içimden bikaç gün sonra tekrar yaptırmak geliyo eger adet olmazsam ki şimdilik öle bi durum yok yani adet olucak gibi degilim şimdilik hayrlısı bakalım

güzelim benim adetime 4 gün vardı doktorum beta hcg yaptırdı ve değerim 4.29 çıktı ama günümde adetim geldi ve adetim bu ay biraz uzun sürdü tekrar gittim bu kez değer 0.9 du :1no2:bence hamilelik düşünüyorsan yasmine falan başlama

canım ben adetime 4 gün kala yaptığım kan testinde 0 çıkmıştı ama ben hamileydim ama kimyasal gebelikti malesef düştü bence adet söktürücüyü içme biraz daha bekle testi tekrarla

kızlar aşılamadan sonra 10. gün yapılan testin doğruluk payı nedir sizce..yanıltıcı olabilir mi?? yani 6.11 gibi bir değer hamilelik belirtisi olur mu ?

canım bildigime öre aşılamada bu sonuç negatif olmalı çünkü sana aşılama öncesinde verilen ilaçlar yüzünden sonuç böle çikıyo bildigim kadarıyla ama inşşşşş gebesindir sen genede gününü bekle öle yaptır sanırım 14. günü yaptırılması isteniyo ama inşşş gebesindir inan heyecanını anlıyorum bende bebegim olsun çok istiyorum canım inş rabbim bütün isteyenlerin kucagını boş bırakmaz tez zamanda verir bebeklerimizi

canim ben de 8. gun yaptirmistim degeri soylemediler ama 5 ten dusuk negatif dediler. regl gunum yani 15. gun idrar testi yaptim pozitif. bence sen regl sokturucu falan icme. regl gunumu bekle. idrar testinde cikar o zamana. eger durumun elveriyorsa 2 gun sonra kan testi yaptir. yukselirse hamilesin.

:1no2:arkadaşlar benimde adetimi geceli 9 gün oldu kan testi yaptırdım 7günü sonuc 0.100 dü yani yok ama ben hala adet olmadım sizce birsey varmıdır altı yıldır bekliyoz cok ümütlenmiştik ama bosuna galiba ban bilgi verirseniz sevinirim

canım 1.si yasmin kilo aldırmaz ben uzun süreler kullandım
aksi gibi bırakınca kilo aldım
zaten adet olunca başlayacaksın yasmine bence kullanmanda fayda var
ayrıca değer evet 2 küsürlü olduğundan akıl kurcalıyor
bunu çözmenin tek yolu 2 gün sonra yeniden baktırmak
bazen yumurtlama geç olabiliyor
yumurtlama geç olunca haliyle döllenmede geç olabilir
yumurta takibi yaptırıyormusun çünkü 11. gün yazmışsın
yoksa bu kendi hesaplaman mı
eğer kendi hesaplamansa çok güvenme
fakat testi tekrarla canım :1hug:

:1no2:arkadaşlar benimde adetimi geceli 9 gün oldu kan testi yaptırdım 7günü sonuc 0.100 dü yani yok ama ben hala adet olmadım sizce birsey varmıdır altı yıldır bekliyoz cok ümütlenmiştik ama bosuna galiba ban bilgi verirseniz sevinirim

canım 7. gün kan testi negatifse gebelik olduğunu düşünmüyorum
kistik br durum olabilir:teselli:

11. gün demem ateş ölçümü yaptıgım için o gün artma oldugundan dolayı yumurtladım diorum ama tabi dedigin gibi geçte olabilir.sonuçta ateşte güvenilir bi yöntem degil.yaniiii işin açıkcası kendi hesaplamam

Merhaba Ayşe
Şu anda durumun nedir merak ettim. Hamile misin? İnşallah öylesindir.

X