• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

beta hcg?

Sizin bugün daha transferinizin üzerinden 9 gün geçmiş.Ben 9.gün 53 ile öğrendim.Sağlıkla da ilerledi çok şükür.Önemli olan değerin 2 kat artması.2 gün sonra testi aynı yerde ve mümkünse aynı saatlerde tekrarlayın.
evet tekrarlayacağız inşallah güzel çıkar dualarınızda beni de unutmayın çok zor süreçler🤲

ben bu gün meselelerini bilmiyorum pek 5 gün embriyosuydu hastane öyle sayıyordu bende öyle biliyordum
Hayır canım embiriyo transfer edildikten bir gün sonra sayılmaya başlıyor. 10 Mart 1. Gün olur senin bugün 9. Gün ve senin bu beta gebelik gösteriyor iki günde bir kan ver artışlar iki katına çıkarsa zaten sorun yoktur

Hayır canım embiriyo transfer edildikten bir gün sonra sayılmaya başlıyor. 10 Mart 1. Gün olur senin bugün 9. Gün ve senin bu beta gebelik gösteriyor iki günde bir kan ver artışlar iki katına çıkarsa zaten sorun yoktur
anladım canım bilmiyordum bunu o zaman 68 değer normal bence

Hanımlar merhaba, benimde bi sorum var. Pazartesi günü beta 53 çıktı 1 nisanda 93. Henüz doktora gitmedim kendim takip ediyorum. Herhangi bir kanamam yok sadece regl tarihimden 2-3 gün önce hafif lekelenmem oldu. Artış normal mi sizce?

Transferden ortalama 12 gün sonra 50nin üstü olması bekleniyor sizin 9. Gün daha ve gayet iyi çıkmış sonuç.
Benim transferin 12. Günü 1124 çıktıı aşırı çok geldi bana 1 embriyo konuldu

Benim transferin 12. Günü 1124 çıktıı aşırı çok geldi bana 1 embriyo konuldu
Transferden sonra 1 ila 3 gün içinde implantasyon başlıyor implantasyon başladıktan sonra 1 2 gün içinde beta hcg üretimi başlıyor genelde 3. Gün implantasyon 5. Gün kanda 7 veya 8de idrarda belirir algısı yaşıyoruz ama belki de ilk gün implantasyon başladı ve haliyle 2 3 gün önde başlamış oldu, belkide tek yumurta ikizi yola çıktı geliyor :)

Transferden sonra 1 ila 3 gün içinde implantasyon başlıyor implantasyon başladıktan sonra 1 2 gün içinde beta hcg üretimi başlıyor genelde 3. Gün implantasyon 5. Gün kanda 7 veya 8de idrarda belirir algısı yaşıyoruz ama belki de ilk gün implantasyon başladı ve haliyle 2 3 gün önde başlamış oldu, belkide tek yumurta ikizi yola çıktı geliyor :)
Ayyy 🥹 yarın ne olacak bakalımm

Back
X