• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG

badem344

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
49
Puanlar
13
Kızlar adet 14 gün gecikti ve sonrasında geldi ama normalden farklıydı fazla ağrılı kanamalı oldu sonrasında da sçık kırmızı pembe kahverengi ve şeftali tonunda devam eden üç gün süren akıntım oldu sonucta 0.96 çıktı silik çizgi çıkmıştı testlerde bende kan verdim birde akıntıları yaşadıktan sonra sabah başlayıp ertesi sabah biten bi ağrı yaşadım sol kasığımda bu neydş anlamadım bu değer neyi ifade ediyo
5063.webp

Belki kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin çoğu kadın yaşayıp fark etmeyebiliyor. Ama adet daha sancılı geçer kimyasal sonrasında

Belki kimyasal gebelik yaşamış olabilirsin çoğu kadın yaşayıp fark etmeyebiliyor. Ama adet daha sancılı geçer kimyasal sonrasında
Öyle oldu zaten maalesef ağrılı geçti baya hep uyudum sadece oğlumla uyanmak, zorunda kaldım

Peki daha düşük çıkması gerekmezmiydi neden böyle çıktıki
Zaten 0,96 çıkmış. Ben negatifi 1,20 ile teyit etmiştim. 5in altı negatiftir görüntüde de belirtiyor aralığı.
Burada 3-4 ile başlayıp artanları gördük ama o çok şans işi, çok erken kan verdikleri için erken denk geliyorlar. Ben regl günümde 900lü bir sayıyla öğrendim.
Sizin başta hamilelik varsa da tutunamamış düşmüş gibi gözüküyor. Öyleyse de sağlıksız olduğu için düşmüştür. Gönlünüze göre bir sonuç alırsınız umarım en kısa sürede 🌸

Beta hcg bir hormon. 5in üstüne çıkmadıysa zaten gebelik hiç olmamıştır. 0.96 olması dusuk yaptığınız anlamına gelmez zaten asiri dusuk bir değer. Hamile olmayan biri gitse 3 bile çıkabilir herhangi birseyin etkisiyle

Zaten 0,96 çıkmış. Ben negatifi 1,20 ile teyit etmiştim. 5in altı negatiftir görüntüde de belirtiyor aralığı.
Burada 3-4 ile başlayıp artanları gördük ama o çok şans işi, çok erken kan verdikleri için erken denk geliyorlar. Ben regl günümde 900lü bir sayıyla öğrendim.
Sizin başta hamilelik varsa da tutunamamış düşmüş gibi gözüküyor. Öyleyse de sağlıksız olduğu için düşmüştür. Gönlünüze göre bir sonuç alırsınız umarım en kısa sürede 🌸
Hmm demekki sağlıksızdı sonlandı yani kimyasal gebelik

Beta hcg bir hormon. 5in üstüne çıkmadıysa zaten gebelik hiç olmamıştır. 0.96 olması dusuk yaptığınız anlamına gelmez zaten asiri dusuk bir değer. Hamile olmayan biri gitse 3 bile çıkabilir herhangi birseyin etkisiyle
Normal yani o zaman kimyasal gebelik falan yaşamadım

Hmm demekki sağlıksızdı sonlandı yani kimyasal gebelik
Adet gecikmeniz ve sonrasında kanamanız olduğu için bir ihtimal. Doktorunuz daha net bir şey söyler.
Ama sonuç olarak kana bakınca gebelik yok.

Back
X