• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Belirsizzzz

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
74
Puanlar
18
Merhabalar ben konu açmıştım zaten de 25 Şubat çatlatma iğnesi 27 Şubat aşılama oldum 7 martta hafif silik çizgi gördüm ama varla yok arasıydı takmadım bugünde içime kurt düştü kan testi yaptırdım 7.37 çıktı sizce erken mi yakaladım yoksa iğne etkisi mi kafam karıştı
IMG_8223.webp

Merhabalar ben konu açmıştım zaten de 25 Şubat çatlatma iğnesi 27 Şubat aşılama oldum 7 martta hafif silik çizgi gördüm ama varla yok arasıydı takmadım bugünde içime kurt düştü kan testi yaptırdım 7.37 çıktı sizce erken mi yakaladım yoksa iğne etkisi mi kafam karıştıEki Görüntüle 3713413
Keşke test yapıp kafanızı bulandirmasaydiniz
Asilamada 10 gün iğne etkisi surdugunden 12. Gün beta baktiriyorlar

Keşke test yapıp kafanızı bulandirmasaydiniz
Asilamada 10 gün iğne etkisi surdugunden 12. Gün beta baktiriyorlar
Doktor dedi aşılama gününü de say kan ver diye onun için sayıp bugün 10. Gün olduğu için bende vermek istedim ona göre yarın gidicektim ama anlamadım bir yandan seviniyorum bir yandan çok küçük değer endişeliyim

Merhabalar ben konu açmıştım zaten de 25 Şubat çatlatma iğnesi 27 Şubat aşılama oldum 7 martta hafif silik çizgi gördüm ama varla yok arasıydı takmadım bugünde içime kurt düştü kan testi yaptırdım 7.37 çıktı sizce erken mi yakaladım yoksa iğne etkisi mi kafam karıştıEki Görüntüle 3713413
İkisi de olabilir 48 saat sonra tekrar kan verin artış varsa gebeliktir

Doktor dedi aşılama gününü de say kan ver diye onun için sayıp bugün 10. Gün olduğu için bende vermek istedim ona göre yarın gidicektim ama anlamadım bir yandan seviniyorum bir yandan çok küçük değer endişeliyim
İnşallah hamilesinizdir.

N’aptınız

Ay hayırı olsun inşallah inşallah artar korkmayın

Benimde bugün onuncu gün 12. Veya 13. Gün erken gebelik yapsam mımdiye düşünüp korkup vazgeçiyorum. Bariz bir belirti yaşadınız mı
Herkes göğüs ağrısı demiş bende yok ama be ve kasık yaşıyorum ve hafif küçük minik akıntılarım oluyor
Hepsi ilacın etkisi de olabilir diye kalıyorum öylece

Benimde bugün onuncu gün 12. Veya 13. Gün erken gebelik yapsam mımdiye düşünüp korkup vazgeçiyorum. Bariz bir belirti yaşadınız mı
Herkes göğüs ağrısı demiş bende yok ama be ve kasık yaşıyorum ve hafif küçük minik akıntılarım oluyor
Hepsi ilacın etkisi de olabilir diye kalıyorum öylece
Baris olarak evet göğüs ağrısıydı ama böyle nasıl desem adetten farklı olarak uçları kaşınır gibi etrafı şiş ve hassas geri kalan belirtiler adet gibi zaten birde yoğun gaz sancısı yaşadım hala da yaşıyorum göbeğim 3 4 aylık gibi oluyor sonra iniyor o şaşırtmıştı beni

Baris olarak evet göğüs ağrısıydı ama böyle nasıl desem adetten farklı olarak uçları kaşınır gibi etrafı şiş ve hassas geri kalan belirtiler adet gibi zaten birde yoğun gaz sancısı yaşadım hala da yaşıyorum göbeğim 3 4 aylık gibi oluyor sonra iniyor o şaşırtmıştı beni
Teşekkür ederim 🙏🏻 benim göğüs sıfır ya

Çok şükür haftaya kalp atışı için gidicem bakalım ondan sonra baktırdığım da 11.775 di
Yaa cok sevindim hayırlısı olsun inşallah. Benim sat 24 Şubat. Geçtiğimiz cumartesi 28 Mart'ta hcg 43 çıktı. Biraz umutsuzluğa kapıldım, size o yüzden sormak istedim.

Back
X