• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta Hcg

Sude B

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
21
Puanlar
3
Herkese merhaba bata 4 gün kala ilişkinin üzerinden 12 gün geçe bugün idrarda silik çizgiyle hamile olduğumu öğrendim hemen kan verdim beta değerim 41.97 çıktı ilk hamileliğim olacak Allah nasip ederse bu değer normal mi bilgisi olanlar yazabilir mi

Herkese merhaba bata 4 gün kala ilişkinin üzerinden 12 gün geçe bugün idrarda silik çizgiyle hamile olduğumu öğrendim hemen kan verdim beta değerim 41.97 çıktı ilk hamileliğim olacak Allah nasip ederse bu değer normal mi bilgisi olanlar yazabilir mi
Tebrikler canım daha çok yeni oluşmuş 2 günde bir kan vererek takip et artış sağlıklı olursa doktora randevu al

Tebrikler canım daha çok yeni oluşmuş 2 günde bir kan vererek takip et artış sağlıklı olursa doktora randevu al
Çok teşekkür ederim dua edin sağlıklı bir şekilde ilerlesin 🥹

Çok teşekkür ederim dua edin sağlıklı bir şekilde ilerlesin 🥹
Merhaba betanız nasıll :) hayırlı olsun bebiş sağlıkla gelsin sizin attığınız testteki gibi testim aynı dün 12. Günümdü :) ama kan vermeye korkuyorum 😅

Merhaba betanız nasıll :) hayırlı olsun bebiş sağlıkla gelsin sizin attığınız testteki gibi testim aynı dün 12. Günümdü :) ama kan vermeye korkuyorum 😅
Merhaba ilk beta 41di 2 gün sonra tekrar kan verdim dün 110 çıktı çok şükür
Testiniz bu şekildeyse kan verin kesin çıkar 12. günde ♥️
Şimdiden hayırlı olsun 🥹

Beta 29.01 de 22.7 idi. Dün 55 çıktı??? Dış gebelik olabilir mi??? Çok moralim bozuk yazın lütfennn 😔😔😔 hoca cuma tekrar istedi beta

Beta 29.01 de 22.7 idi. Dün 55 çıktı??? Dış gebelik olabilir mi??? Çok moralim bozuk yazın lütfennn 😔😔😔 hoca cuma tekrar istedi beta
her gün 2 katına çıkması lazım diye biliyorum her geçen gün hızla artıyor çünkü herkeste aynı olmaz ama daha fazla artış olmalı belki kimyasal olabilir ama
İnşallah öyle değildir dua edelim umudunuzu kaybetmeyin

her gün 2 katına çıkması lazım diye biliyorum her geçen gün hızla artıyor çünkü herkeste aynı olmaz ama daha fazla artış olmalı belki kimyasal olabilir ama
İnşallah öyle değildir dua edelim umudunuzu kaybetmeyin
Ama Reglime 6 gün varken öğrendim 4 gün önce 22.7 idi şimdi 55 ondan düşük olamaz mı Reglime 2 günüm var daha gecikmem de yok

Ama Reglime 6 gün varken öğrendim 4 gün önce 22.7 idi şimdi 55 ondan düşük olamaz mı Reglime 2 günüm var daha gecikmem de yok
Korkutup üzmek istemem ama dış geelik geçirdiğimde betam öyleydi 15-5-20-44-120-350-240-600-780 gibi karışık gitti 780 de mtx vuruldum tek doz işe yaradı 🙏🏻 kontrolü elden bırakma erken fark edersen sorunsuz atlatırsın.

Merhaba ilk beta 41di 2 gün sonra tekrar kan verdim dün 110 çıktı çok şükür
Testiniz bu şekildeyse kan verin kesin çıkar 12. günde ♥️
Şimdiden hayırlı olsun 🥹
Canım tekrar kan verdin mi 110dan sonra

Evet dün kan verdim 745 olmuş çok şükür 🥹🫶🏻
Pazardan çarşambaya çok güzel artış bebeğin hayırlı olsun kuzum 🤲🏻☺️ maşallah bende pazartesi 75 çıktı hala vermedim cumartesi vericem benimde inşallah güzel yükselmiştir 🤲🏻

Pazardan çarşambaya çok güzel artış bebeğin hayırlı olsun kuzum 🤲🏻☺️ maşallah bende pazartesi 75 çıktı hala vermedim cumartesi vericem benimde inşallah güzel yükselmiştir 🤲🏻
Çok teşekkür ederiim rabbim hayırlı evlatlar versin 🥹
Sizin de bebeğiniz hayırlı olsun Allahın izniyle artmıştır ♥️ Haber verirsiniz

Merhaba sizin ne oldu benımde 25 çıktı yarın verecegım tekrar ama geç dollenme oldu normal mı bilmiyorum

Cumartesi 685 çıktı canım
Hayırlı olsun inşallah benım ilk gebeliğim tüp bebekti düşük yaptım düşükten 4 ay sonra normal yolla gebe kaldım ama degerım düşük geldı bıraz

Back
X