• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir umutt

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
13
Kızlar ayın 20 sinde ilk testi yaptım reglimden bir gün önce böyle silik çıkmıştı. Ertesi gün 21inde 284 çıktı kanda. Bugün gittim kan vermeye ama sistemleri yoktu veremedim o yüzden test aldım yine bu şekilde bu koyulukta çıktı sizce iki katı olmuşmudur..?

Eklentiler

• IMG_6769.webp
    IMG_6769.webp
    25,8 KB · Görüntüleme: 109
Kızlar ayın 20 sinde ilk testi yaptım reglimden bir gün önce böyle silik çıkmıştı. Ertesi gün 21inde 284 çıktı kanda. Bugün gittim kan vermeye ama sistemleri yoktu veremedim o yüzden test aldım yine bu şekilde bu koyulukta çıktı sizce iki katı olmuşmudur..?
Baya netleşmiş kan 700-900 arası gibi çıkar muhtemelen

Ayy öylemi diyorsunuzz inşallahh dediğiniz gibidirr çok korkuyorum
Korkma hiç kanama lekelenmen yoksa yarın kan tahlili ver sonra artışa bakmak lazım 2 kat oluyor mu diye bu zamanlar süreç biraz sabır istiyor nasibinse seninle kalır iyi düşün iyi olsun canım

Evet,hayırlı olsun
Çok teşekkür ederim inşallah öyledirr
Korkma hiç kanama lekelenmen yoksa yarın kan tahlili ver sonra artışa bakmak lazım 2 kat oluyor mu diye bu zamanlar süreç biraz sabır istiyor nasibinse seninle kalır iyi düşün iyi olsun canım
ne ağrım var ne lekelenmem hiç olmadı zaten haftasonu giriyor ya araya haftaya kaldı maalesef zaten kontrole gidicem haftaya bi daha veremicem galiba inialllah nasibimdirr

Lekelenme olursa sıkıntı mı oluyo

Back
X