• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Bir umutt

Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
28
Puanlar
13
Kızlar regl günümde beta 284 çıktı nasıl sizce sonuç ?? iki kere kimyasal geçirdim onlarda hep 20-30 larda öğrendim çokta yükselmedi zaten. Bu sonuçla başlayıp kimyasala dönen var mı yardım lütfen

Eklentiler

• IMG_6754.webp
    IMG_6754.webp
    13,2 KB · Görüntüleme: 85
Kızlar regl günümde beta 284 çıktı nasıl sizce sonuç ?? iki kere kimyasal geçirdim onlarda hep 20-30 larda öğrendim çokta yükselmedi zaten. Bu sonuçla başlayıp kimyasala dönen var mı yardım lütfen
Çok sevindim canım ilk değerin bir önemi yok önemli olan ikinci ve üçüncü değerler yani artışın 😍 düzenli kan vermeyi ihmal etme inşallah çok çok güzel artışın olur ve sağlıklı bir gebelik geçrirsin 🫂✨

Çok sevindim canım ilk değerin bir önemi yok önemli olan ikinci ve üçüncü değerler yani artışın 😍 düzenli kan vermeyi ihmal etme inşallah çok çok güzel artışın olur ve sağlıklı bir gebelik geçrirsin 🫂✨
Bekleyemiyor insan iştee. Çok teşekkür dderimm🥰🥰 ama kimyasallarımda bu kadar yüksek bir ilk değer görmemiştim hiç

Back
X