- Emoji Skoru
- 103
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi ruyalaralemindenbircicek
kızlar adet günüm bugün ama dün hamile olduğumu öğrendim son adet tarihim 16 aralık ve şuan beta hcg 220 nasıl bi değer sizce
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün baktırdım aslında yarın da doktor randevum var ama çok korkuyorum artmayacak diye benim amh 03 eşimin varikosel ve morfoloji problemi vardı doğal kendiliğinden oldu o yüzden sağlıksız olacak tutmayacak diye ödüm kopuyorGayet iyi 2 gün sonra tekrar baktırmalısın
Şuan normal gözüküyor betaya göre inşallah sağlıkla gelirdün baktırdım aslında yarın da doktor randevum var ama çok korkuyorum artmayacak diye benim amh 03 eşimin varikosel ve morfoloji problemi vardı doğal kendiliğinden oldu o yüzden sağlıksız olacak tutmayacak diye ödüm kopuyor
umarım çok teşekkür ederimŞuan normal gözüküyor betaya göre inşallah sağlıkla gelir
teşekkür ederim artar mı sizceGayet iyi değeriniz![]()
peki kimyasalda beta kaç çıkmıştı sizinaralık ayı regli günümüz aynı başlamış ve bende bugün sabah erken gebelik testi yaptım silik çıktı tek test yaptım zaten adet günüm 1 2 gün geçince kan testi vermeyi düşünüyorum daha önce 2 kimyasal yaşadım aynı böyle o yüzden sevinemiyor bile insan ama senin değerin güzel duruyor takip etmelisin 2 günde bir artış olup olmadığını
peki kimyasalda beta kaç çıkmıştı sizin
evet bende çok korkuyorum şuan tutmayacak diye adetimden 1 gün önce öğrendim bendeGün gün artmıştı 2 günde bir takip ediyordum ilk 125 le öğrendim kahverengi lekenmem vardı sonra hafif kırmızıya döndü dr gidip kan verdim betam artacağına düşmüş yani bana kimyasal gebelik yaşıyorsun düşük olacak dedi öylede oldu o yüzden erken test yapmak yıpratıyor insanı çok
Hamilesiniz, tebrik ederim. Hafiften enfeksiyon başlangıcı var gibi görünüyor bideKızlar benimde testime bakarmisiniz rica etsem