- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 14
- Puanlar
- 18
- Konu Sahibi caglaselver
Beta HCG sonucum 1168.1 buna göre kaç haftalık oluyor ve ne zaman kese görünür
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bhcgden pek anlasılmaz o ama 4+ bısı oldugunu dusunuyorum :) :) belkı 3 e katlayarak artıyordur belkı yuzde 60 la gelmıstır 1200 lere :) adetın duzenlıyse son adet tarıhınden anlasılır ya da dr keseyı gordugunde duzensız adettte kendı tarıh belırler son adet tarıhını degıstırır .:)Beta HCG sonucum 1168.1 buna göre kaç haftalık oluyor ve ne zaman kese görünür
Kürtaj sonrası âdet olmadan hamile kaldımbhcgden pek anlasılmaz o ama 4+ bısı oldugunu dusunuyorum :) :) belkı 3 e katlayarak artıyordur belkı yuzde 60 la gelmıstır 1200 lere :) adetın duzenlıyse son adet tarıhınden anlasılır ya da dr keseyı gordugunde duzensız adettte kendı tarıh belırler son adet tarıhını degıstırır .:)
Merhaba yumurtlamanız kaçıncı gün oldu acaba?Kürtaj sonrası âdet olmadan hamile kaldım
Ya da Kürtajdan kaç gün sonra birliktelik oldu??bende hala adet olmadım kürtaj dan sonra 33.gün birliktelik oldu şüphelendim bir anKürtaj sonrası âdet olmadan hamile kaldım
Betadan anlaşılmaz kaç haftalık olduğu artışı çok değişken çünkü ama son adete göre anlarsın. bence 4.haftalarda felan birkaç güne vajinal 1 haftaya da karından ultrasonla kesin görürsünBeta HCG sonucum 1168.1 buna göre kaç haftalık oluyor ve ne zaman kese görünür
40 gün geçmişti benimYa da Kürtajdan kaç gün sonra birliktelik oldu??bende hala adet olmadım kürtaj dan sonra 33.gün birliktelik oldu şüphelendim bir an
Merhaba benimde şüphem var hamileliğiniz devam ediyormuKürtaj sonrası âdet olmadan hamile kaldım
Maalesef olmadıMerhaba benimde şüphem var hamileliğiniz devam ediyormu
Buyrun sorun ama bildiğim bir şeyse cevap veririmMerhaba benimde şüphem var hamileliğiniz devam ediyormu