Yerler farklı ama artış normal iki katına çıkmışArkadaşlar
22 marta evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı o gün tam adet olmam gerekiyodu. Hemen acile gidip kan testi verdim beta 136 çıktı dünde yani 24 marta sağlık ocağında kan verdim beta 265 çıktı. Yanii adetimin 2 gün geçikmiş şeklinde betaya bakıldı. Sizce artış nasıl ? Sanki bana biraz az gibi geldi. Yarın kadın doğuma gidicem ama biraz endişe ettim. Daha ilk gebeliğim.
Bilemedim bi tereddüt ettim az gibi geldi bian hiç bilmediğim içinYerler farklı ama artış normal iki katına çıkmış
İki günde iki katına çıkması normal deniyor inşaallah sağlıkla ilerlerBilemedim bi tereddüt ettim az gibi geldi bian hiç bilmediğim için
Farklı yerlerde verdiğiniz için böyle aynı yerde aynı saatte verirseniz daha sağlıklı sonuç olur hayırlı olsunBilemedim bi tereddüt ettim az gibi geldi bian hiç bilmediğim için
İnşallah teşekkür ederimİki günde iki katına çıkması normal deniyor inşaallah sağlıkla ilerler
Ama en azından bir artış var iyi değil miFarklı yerlerde verdiğiniz için böyle aynı yerde aynı saatte verirseniz daha sağlıklı sonuç olur hayırlı olsun
Evet güzel artmışAma en azından bir artış var iyi değil mi
Bakalım yarın kadın doğuma gidicem inşallah süreç güzel ilerlerEvet güzel artmış
Şu aşamada gitseniz bile görünmez aslında regl gecikmenizden 1 hafta sonra giderseniz kese görünürBakalım yarın kadın doğuma gidicem inşallah süreç güzel ilerler
Sağlık ocağındaki ebe kadın doğumcuya danışmam gerektiğini söyledi kese görünmesede en azından nasıl süreç ilerleyecek onu öğrenmiş olurzŞu aşamada gitseniz bile görünmez aslında regl gecikmenizden 1 hafta sonra giderseniz kese görünür
2 katı değil hatta %60 bile olması gayet iyi sizinki de çok normal hayırlı olsunBilemedim bi tereddüt ettim az gibi geldi bian hiç bilmediğim için
Teşekkür ederim yanii 2 kattan fazla mı artış yapmış diyorsunuz2 katı değil hatta %60 bile olması gayet iyi sizinki de çok normal hayırlı olsun
Sizinki 2 katına artmış ama tam 2 katına artmasa bile %60lık bir artış bile normal kabul ediliyor içinizi ferah tutun iyi demek istiyorum , önceki tahlilden 1 saat erken ya da geç verseniz bile değişirTeşekkür ederim yanii 2 kattan fazla mı artış yapmış diyorsunuz
Sizinki 2 katına artmış ama tam 2 katına artmasa bile %60lık bir artış bile normal kabul ediliyor içinizi ferah tutun iyi demek istiyorum , önceki tahlilden 1 saat erken ya da geç verseniz bile değişirteşe
Teşekkür ederim bakalım yarın kadın doğuma gidince ne olucak kese için erken ama en azından nasıl bi süreç olucakk onu öğrenmiş oluruzSizinki 2 katına artmış ama tam 2 katına artmasa bile %60lık bir artış bile normal kabul ediliyor içinizi ferah tutun iyi demek istiyorum , önceki tahlilden 1 saat erken ya da geç verseniz bile değişir
Adetinize kaç gün var bu değerin arttığını gördüm ama şimdilik gebelik yok demek 4 çıkmis çünkükızlar sizce gebelik var mı yok mu
2.gün gecikememdenAdetinize kaç gün var bu değerin arttığını gördüm ama şimdilik gebelik yok demek 4 çıkmis çünkü
Hamilelik.bence çünkü değer sınırda biraz ama burda okuduğum kadarıyla artan çok takip edin isallah hamilesindir2.gün gecikememden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?