Beta HCG

melo9898

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2023
32
14
8
27
Arkadaşlar
22 marta evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı o gün tam adet olmam gerekiyodu. Hemen acile gidip kan testi verdim beta 136 çıktı dünde yani 24 marta sağlık ocağında kan verdim beta 265 çıktı. Yanii adetimin 2 gün geçikmiş şeklinde betaya bakıldı. Sizce artış nasıl ? Sanki bana biraz az gibi geldi. Yarın kadın doğuma gidicem ama biraz endişe ettim. Daha ilk gebeliğim.

Arkadaşlar
22 marta evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı o gün tam adet olmam gerekiyodu. Hemen acile gidip kan testi verdim beta 136 çıktı dünde yani 24 marta sağlık ocağında kan verdim beta 265 çıktı. Yanii adetimin 2 gün geçikmiş şeklinde betaya bakıldı. Sizce artış nasıl ? Sanki bana biraz az gibi geldi. Yarın kadın doğuma gidicem ama biraz endişe ettim. Daha ilk gebeliğim.
Yerler farklı ama artış normal iki katına çıkmış

Bilemedim bi tereddüt ettim az gibi geldi bian hiç bilmediğim için
Farklı yerlerde verdiğiniz için böyle aynı yerde aynı saatte verirseniz daha sağlıklı sonuç olur hayırlı olsun

Bakalım yarın kadın doğuma gidicem inşallah süreç güzel ilerler
Şu aşamada gitseniz bile görünmez aslında regl gecikmenizden 1 hafta sonra giderseniz kese görünür

Şu aşamada gitseniz bile görünmez aslında regl gecikmenizden 1 hafta sonra giderseniz kese görünür
Sağlık ocağındaki ebe kadın doğumcuya danışmam gerektiğini söyledi kese görünmesede en azından nasıl süreç ilerleyecek onu öğrenmiş olurz

Teşekkür ederim yanii 2 kattan fazla mı artış yapmış diyorsunuz
Sizinki 2 katına artmış ama tam 2 katına artmasa bile %60lık bir artış bile normal kabul ediliyor içinizi ferah tutun iyi demek istiyorum , önceki tahlilden 1 saat erken ya da geç verseniz bile değişir

Sizinki 2 katına artmış ama tam 2 katına artmasa bile %60lık bir artış bile normal kabul ediliyor içinizi ferah tutun iyi demek istiyorum , önceki tahlilden 1 saat erken ya da geç verseniz bile değişirteşe

Sizinki 2 katına artmış ama tam 2 katına artmasa bile %60lık bir artış bile normal kabul ediliyor içinizi ferah tutun iyi demek istiyorum , önceki tahlilden 1 saat erken ya da geç verseniz bile değişir
Teşekkür ederim bakalım yarın kadın doğuma gidince ne olucak kese için erken ama en azından nasıl bi süreç olucakk onu öğrenmiş oluruz

kızlar sizce gebelik var mı yok mu

Eklentiler

• IMG_2003.webp
    IMG_2003.webp
    27,5 KB · Görüntüleme: 11
Merhaba kızlar. Hamileliğimi öğreneli bir hafta oldu. Çarşamba günü verdiğim kan tahlilinde Beta HCG 649 çıkmıştı. Dün eşimle ilişki yaşadık. Tam pembe bile diyemem ama akıntımın rengi çok hafif koyulaşmış gibi. Sizce ilişkiden kaynaklı mıdır? Doktora sordum. İlişki yasağı koymamıştı. Bunu yaşayan var mı?

Back
X