- 17 Aralık 2024
- 36
- 14
- 3
- Konu Sahibi yuksel3468
-
Rabbim hepimize nasip etsin inşallahCanım belli olmaz. Geç döllenmeyse düşük çıkabiliyor sanırım . Benim de ilk değerin 14 ikincisi 30. Bu gece yine kan vericem. 2 günde bir takip edilmesi gerekiyor . İnşallah sağlıkla artar
Artık eşimden dolayı korkuyorum ocak ayında düzenli arttı sonrada sıfırlandı oda bir daha kan verdiğinde diğer kanı 10 gün sonra ver diyorNeden kimyasal olsun, tek değerle anlaşılmaz bu durum, erken yapmışsın testi düşük çıkmış, bikac gün sonra yapsan daha yüksek çıkacaktı, hamilesin inşallah sağlıklı bir gebeliktir, iki günde bı takip yaparsan düzenli artış olup olmadığını gorebilirsin
Geç döllenme olabilir adete zaten 1 gün varmış. Sen 2 3 günde bir ver bir süre artışı takip et değerin düşük çıkması kimyasal olacagı anlamına gelmez rahat ol şuanlık stres yapma tek değerle bu anlaşılmaz :) 2 gün sonra tekrarla mesela bakalım 2 kat civarı artış olmuş mu en azKızlar beta hcg m adetime 1 gün kala böyle çıktı kimyasal gebelik olabilirmi ocak ayında kimyasal gebelik geçerdim bununda öyle olmasından çok korkuyorum gebelik testi yaptım bugün silik çizgi çıktı kimyasal gebeliği tekrarlayan varmı böyle veya normal gebelikmi bu Eki Görüntüle 3563985
Yarın tekrar vercem bakalım ne olcak Rabbim inşallah nasip eder her gece dua ediyorum tutunsun diyeGeç döllenme olabilir adete zaten 1 gün varmış. Sen 2 3 günde bir ver bir süre artışı takip et değerin düşük çıkması kimyasal olacagı anlamına gelmez rahat ol şuanlık stres yapma tek değerle bu anlaşılmaz :) 2 gün sonra tekrarla mesela bakalım 2 kat civarı artış olmuş mu en az
Bayramdan sonra başla takibe o zaman sürekli bakmak istemiyorsanız, stres yapmayın hayırlısı olsun inşallahArtık eşimden dolayı korkuyorum ocak ayında düzenli arttı sonrada sıfırlandı oda bir daha kan verdiğinde diğer kanı 10 gün sonra ver diyor
Amin inşallah Allah çocuk isteyen tüm kadınlarımızın kucağını doldursun inşAllah yüce Rabbim herkesin gönlüne göre versinBayramdan sonra başla takibe o zaman sürekli bakmak istemiyorsanız, stres yapmayın hayırlısı olsun inşallah
İnşallah canımmYarın tekrar vercem bakalım ne olcak Rabbim inşallah nasip eder her gece dua ediyorum tutunsun diye
Bence bekleyin sınra kan verinkızlar gebelik var mı sizce
2 gün sonra tekrar vericemBence bekleyin sınra kan verin
bu artık var demek sanırım demi kızlarBence bekleyin sınra kan verin
Keşke 2 gün bekleseydin öyle verseydiniz. Adet gecikmeniz var mıbu artık var demek sanırım demi kızlar
1 gün geçti evetKeşke 2 gün bekleseydin öyle verseydiniz. Adet gecikmeniz var mı
Bayram sonrası tekrar kan verin yükselecek gibi duruyor inşallah vardır1 gün geçti evet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?