Laviniia Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 58 21 3 30 Dün 15:32 Konu Sahibi Konu Sahibi Laviniia #1 Merhaba, regle 2 gün kala kan vermiştim 115 çıkmıştı. Tam regl gününde tekrar kan verdim 148 çıktı. Sizce artış normal mi
Merhaba, regle 2 gün kala kan vermiştim 115 çıkmıştı. Tam regl gününde tekrar kan verdim 148 çıktı. Sizce artış normal mi
A ankara0619 Üye Kayıtlı Üye 9 Aralık 2024 203 81 13 34 Dün 15:42 Konu Sahibi Konu Sahibi Laviniia #2 Laviniia .!.: Merhaba, regle 2 gün kala kan vermiştim 115 çıkmıştı. Tam regl gününde tekrar kan verdim 148 çıktı. Sizce artış normal mi Genişletmek için tıkla... Biraz az artmış gibi görünüyor her insanda aynı olmuyor ama devamlı kan verin iki günde bir iki katı artması gerekiyor inşallah düzenli şekilde artar
Laviniia .!.: Merhaba, regle 2 gün kala kan vermiştim 115 çıkmıştı. Tam regl gününde tekrar kan verdim 148 çıktı. Sizce artış normal mi Genişletmek için tıkla... Biraz az artmış gibi görünüyor her insanda aynı olmuyor ama devamlı kan verin iki günde bir iki katı artması gerekiyor inşallah düzenli şekilde artar
Laviniia Yeni Üye Kayıtlı Üye 10 Ocak 2025 58 21 3 30 Dün 17:26 Konu Sahibi Konu Sahibi Laviniia #3 ankara0619 .!.: Biraz az artmış gibi görünüyor her insanda aynı olmuyor ama devamlı kan verin iki günde bir iki katı artması gerekiyor inşallah düzenli şekilde artar Genişletmek için tıkla... Bugün tekrar kan vericem. Beklenen regl tarihinde 100lerde değer normalmiş araştırdım öyle yazıyor rahatlattı biraz beni
ankara0619 .!.: Biraz az artmış gibi görünüyor her insanda aynı olmuyor ama devamlı kan verin iki günde bir iki katı artması gerekiyor inşallah düzenli şekilde artar Genişletmek için tıkla... Bugün tekrar kan vericem. Beklenen regl tarihinde 100lerde değer normalmiş araştırdım öyle yazıyor rahatlattı biraz beni