Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 gün sonra tekrar kan verBı yorumu olan var mı doktora gittim üç katı artmış olmasj lazım dio ilk 38 ise üç katı 148 olmuyor mu bana 248 dio
Doktor bir hafta sknra tekrar geldi de korkuyorum kimyasal gebelik olur die düşük artmış dedi2 gün sonra tekrar kan ver
Bazı doktorlar iki katı olmasa bile %60 artış bile yeterli diyor seninde çok kötü değil, ama yüksekte değil o yüzden 2 gün sonra aynı saatte aynı yerde kan ver için rahat ederDoktor bir hafta sknra tekrar geldi de korkuyorum kimyasal gebelik olur die düşük artmış dedi
Evet doktorum adet gunumu bile sormadı kaç gün geçmiş bile demedi ilk dediği çok düşük bir hafta sonra gel dedi düşük ilerlio dediBazı doktorlar iki katı olmasa bile %60 artış bile yeterli diyor seninde çok kötü değil, ama yüksekte değil o yüzden 2 gün sonra aynı saatte aynı yerde kan ver için rahat eder
NegatifKızlar beta hcg 0.3. negatif mi
Teşekkür ederim , inşallah pozitifi görmek de nasip olur …Negatif
Amiin inşallahTeşekkür ederim , inşallah pozitifi görmek de nasip olur …
2 gün sonra iki katı 76 civarı oluyor 3. Gün 95lerde olması lazım ama yüzde %60 artış da yeterli diyor bazı doktorlar. Evet biraz az artmış ama 2 gün sonra falan tekrar kan verin daha emin olursunuzBenim ilk sonucun beta HCG pazartesi günü verdim 38.1 çikti Perşembe günü sanah tekrardan verdim 85.8cikti sizce iyi artış oluş mu
Bana doktor 250 lerde olmadj lazım dedi ondan korktum2 gün sonra iki katı 76 civarı oluyor 3. Gün 95lerde olması lazım ama yüzde %60 artış da yeterli diyor bazı doktorlar. Evet biraz az artmış ama 2 gün sonra falan tekrar kan verin daha emin olursunuz
Doktor çok olumsuz konuştu halbuki o kadar da düşük qrtmamisti
Valla ben öyle hesaplamadım bilmiyorum en iyisi siz artışı takip edin iki gün sonra yine kan verin ne kadar artmış bakınBana doktor 250 lerde olmadj lazım dedi ondan korktum
İki gün gecikme için değeriniz iyi ama önemli olan artış oranı. Bana az artmış gibi gelmedi doktorunuz daha iyi bilir tabi kiBjde regl gecikmesinin ikinci günü bugun
Ya doktor birşey bile sormadı bana ben pek birşey bilfiginj bile sanmıyorum başka doktor da yok gidemiyorum benim ilk artmıştı bana Dior düşük mü yapıyorsun burda bilmediği çok barizİki gün gecikme için değeriniz iyi ama önemli olan artış oranı. Bana az artmış gibi gelmedi doktorunuz daha iyi bilir tabi ki
Tabi ki biliyordur doktor sonuçta ama çok ilgilenmemiş belli ki sizi rahatlatmamışYa doktor birşey bile sormadı bana ben pek birşey bilfiginj bile sanmıyorum başka doktor da yok gidemiyorum benim ilk artmıştı bana Dior düşük mü yapıyorsun burda bilmediği çok bariz