- 6 Mayıs 2024
- 80
- 22
- 3
- 21
- Konu Sahibi mislina nur
Kızlar beta hcg 117 çıktı kaç haftalık oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üç haftalık oluyor sanırım. Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza alinKızlar beta hcg 117 çıktı kaç haftalık oluyor
Amin inşallah teşekkür ederimÜç haftalık oluyor sanırım. Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza alin![]()
Üç haftalık oluyor sanırım. Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza alin![]()
Doktara gitsem ultrasonda gözükürmü acabaÜç haftalık oluyor sanırım. Hayırlı olsun inşallah. Sağlıkla kucağınıza alin![]()
Hayır 3000lerde olmalı görülebilmesi içinDoktara gitsem ultrasonda gözükürmü acaba
Anladım teşekkürler canımHayır 3000lerde olmalı görülebilmesi için
Canım çok yeni daha ultrason böyle küçük degerlerde tehlikeli olabilir sen en sağlıklı olarak 10 gün beklemelisin ki ultrasonda net gorebilesin. çok şükür artık hamilesin 10 gün kadar sabret dinlen güzel beslen inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.Doktara gitsem ultrasonda gözükürmü acaba
Ayni şekilde sizin de 3. Haftanın hayırlı olsunHanımlar Beta HCG 278.3 kaç haftalık oluyor
Bekliyeyim ozaman bencede daha iyi Amin inşallah çok teşekkür ederim Allah'ım isteyen herkese nasip etsinCanım çok yeni daha ultrason böyle küçük degerlerde tehlikeli olabilir sen en sağlıklı olarak 10 gün beklemelisin ki ultrasonda net gorebilesin. çok şükür artık hamilesin 10 gün kadar sabret dinlen güzel beslen inşallah sağ salim kucağınıza alırsınız.![]()
Gayet güzel ilerlemiş hayırlı olsunMerhabalar aşılama ile hamile kaldım 31 ocakta yapıldı asilamam.
Aşılamadan 12.gün değerim 66
13.gun değerim 90
14.gun değerim 209 çıktı normal mi ilerliyor acaba sizce
Çok teşekkür ederim 2 güne bir 2 katı olacak dediler son verdiğim fazla mi artmış sıkıntı olur mu acaba diye korktum birazGayet güzel ilerlemiş hayırlı olsun
Evet son beta 3 katı artmış ama sorun olacağını sanmıyorum beta kişiden kişiye değişiyor benim 10400 betada kese bile görünmedi ki normalde 5000 de görünmesi gerekiyormuşÇok teşekkür ederim 2 güne bir 2 katı olacak dediler son verdiğim fazla mi artmış sıkıntı olur mu acaba diye korktum biraz
Anladım umarım daha sonra gormussunuzdur bebeğiniziEvet son beta 3 katı artmış ama sorun olacağını sanmıyorum beta kişiden kişiye değişiyor benim 10400 betada kese bile görünmedi ki normalde 5000 de görünmesi gerekiyormuş
Son adet tarihine göre hesaplama yapan uygulamalar var pek emin olamadım ben benim de dün 209 çıktı kaç haftaya geliyor ben de çok merak ediyorumMerhaba kızlar beta hcg değerim 312 kaç haftalık oluyor acaba bebek![]()
Merhaba kızlar beta hcg değerim 312 kaç haftalık oluyor acaba bebek![]()
Benimki tüp bebek bide o yüzden biraz karışık canım hesaplayamadım biSon adet tarihine göre hesaplama yapan uygulamalar var pek emin olamadım ben benim de dün 209 çıktı kaç haftaya geliyor ben de çok merak ediyorum
6+4 te hem bebeğimi hem kalp atışını gördüm şuan 8 haftalık olduk canım darısı başına inşallahAnladım umarım daha sonra gormussunuzdur bebeğiniziteşekkür ederim yanıt için
![]()