B biricik34 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2025 14 2 1 23 Bugün 10:32 Konu Sahibi Konu Sahibi biricik34 #21 Belina .!.: Bazen ilk başlarda belirti olmayabikir bazense olur hamilelik hamileliğe degisiyor Genişletmek için tıkla... O yüzden değerlerin farklı hallerini size attım var mı yok mu diye
Belina .!.: Bazen ilk başlarda belirti olmayabikir bazense olur hamilelik hamileliğe degisiyor Genişletmek için tıkla... O yüzden değerlerin farklı hallerini size attım var mı yok mu diye
B biricik34 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2025 14 2 1 23 Bugün 10:32 Konu Sahibi Konu Sahibi biricik34 #22 uzun81 .!.: İnşallah çok teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Rica ederim
B Belina Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2024 1.433 265 38 Bugün 10:38 Konu Sahibi Konu Sahibi biricik34 #23 biricik34 .!.: O yüzden değerlerin farklı hallerini size attım var mı yok mu diye Genişletmek için tıkla... Hamilelik var ama belirtilerin değere göre degil bir iki hafta bekle belli olmuyirki belirtilerin dedim ya kişiden kişiye değişiyor belirtiler
biricik34 .!.: O yüzden değerlerin farklı hallerini size attım var mı yok mu diye Genişletmek için tıkla... Hamilelik var ama belirtilerin değere göre degil bir iki hafta bekle belli olmuyirki belirtilerin dedim ya kişiden kişiye değişiyor belirtiler
B biricik34 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2025 14 2 1 23 Bugün 10:41 Konu Sahibi Konu Sahibi biricik34 #24 Belina .!.: Hamilelik var ama belirtilerin değere göre degil bir iki hafta bekle belli olmuyirki belirtilerin dedim ya kişiden kişiye değişiyor belirtiler Genişletmek için tıkla... Pazartesi günü öğreneceğim inşallah rahat bir hamilelik olur teşekkür ederim
Belina .!.: Hamilelik var ama belirtilerin değere göre degil bir iki hafta bekle belli olmuyirki belirtilerin dedim ya kişiden kişiye değişiyor belirtiler Genişletmek için tıkla... Pazartesi günü öğreneceğim inşallah rahat bir hamilelik olur teşekkür ederim
B Belina Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2024 1.433 265 38 Bugün 10:44 Konu Sahibi Konu Sahibi biricik34 #25 biricik34 .!.: Pazartesi günü öğreneceğim inşallah rahat bir hamilelik olur teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Amin banada Rabbim nasip etsin inşallah yaa isteyen herkese nasip etsin inşallah
biricik34 .!.: Pazartesi günü öğreneceğim inşallah rahat bir hamilelik olur teşekkür ederim Genişletmek için tıkla... Amin banada Rabbim nasip etsin inşallah yaa isteyen herkese nasip etsin inşallah
B biricik34 Yeni Üye Kayıtlı Üye 18 Ocak 2025 14 2 1 23 Bugün 10:48 Konu Sahibi Konu Sahibi biricik34 #26 Belina .!.: Amin banada Rabbim nasip etsin inşallah yaa isteyen herkese nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah dualarım sizinle.Darisi anne olmak isteyen herkesin başına
Belina .!.: Amin banada Rabbim nasip etsin inşallah yaa isteyen herkese nasip etsin inşallah Genişletmek için tıkla... Amin inşallah dualarım sizinle.Darisi anne olmak isteyen herkesin başına
B Belina Aktif Üye Kayıtlı Üye 28 Şubat 2024 1.433 265 38 Bugün 10:49 Konu Sahibi Konu Sahibi biricik34 #27 biricik34 .!.: Amin inşallah dualarım sizinle.Darisi anne olmak isteyen herkesin başına Genişletmek için tıkla... Amin
biricik34 .!.: Amin inşallah dualarım sizinle.Darisi anne olmak isteyen herkesin başına Genişletmek için tıkla... Amin