Beta HCG

biricik34

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2025
14
2
1
23
merhaba kızlar reglim 11 gündür gecikiyor tahlil yaptırdım böyle bir sonu çıktı ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz teşekkür ederim

Eklentiler

• Screenshot_2025-01-18-09-33-31-619_com.android.chrome.jpg
    34,4 KB · Görüntüleme: 19
Hamile siniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Eki Görüntüle 3539009 merhaba kızlar reglim 11 gündür gecikiyor tahlil yaptırdım böyle bir sonu çıktı ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz teşekkür ederim
Hamilesiniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bana ve tüm bekleyenlere

Rica ederim Rabb'im sizede ve anne olmak isteyen herkese nasip etsin inşallah peki şöyle su görsele bakabilir misiniz değer gerçektende hamileliğimi gösteriyor

Eklentiler

34,4 KB · Görüntüleme: 17
Hamile siniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin

Hamilesiniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bana ve tüm bekleyenlere
Amin inşallah Darısı size ve annem olmak isteyenlerin başına.Sey rica etsem su görselede bakar mısınız gerçekten hamile miyim

Eklentiler

34,4 KB · Görüntüleme: 14
Pazartesi günü gideceğim sonuç göstermek için ama değerlerden pek anlamadığım için işin içine virgül falan girince düşük diye düşündüm
Hayırlı olsun o zaman bizden öğrenmiş oldunuz adetiniz geçtimi yada neden şüphelendiniz bende bekliyorum kendimcede belirti aryrm ama fikir almak istiyorum sizlerdende belirtilerinin nelerdi

Hayırlı olsun o zaman bizden öğrenmiş oldunuz adetiniz geçtimi yada neden şüphelendiniz bende bekliyorum kendimcede belirti aryrm ama fikir almak istiyorum sizlerdende belirtilerinin nelerdi
Bugün 12 gün olacak gecikeli.Belirtilerim arasında sadece kasıklarda ağrım var herhangi mide bulantısı göğüs ağrısı falan yok bende o yüzden size sormak istedim değeri

Bugün 12 gün olacak gecikeli.Belirtilerim arasında sadece kasıklarda ağrım var herhangi mide bulantısı göğüs ağrısı falan yok bende o yüzden size sormak istedim değeri
Anladım sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah belli yani hamilesiniz benimde bugün adetimn 2nci günü olacaktı ki hâlâ adet olmadim kasik bel ağrısı var arada yoklayan pazartesi ye kadar bekliycem olmazsam bi testte ben veririm artık dua edin lütfen bende çok istiyorum bayadır

Dualarım sizinle.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.En kısa sürede anne olma haberini verirsiniz inşallah

Bazen ilk başlarda belirti olmayabikir bazense olur hamilelik hamileliğe degisiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…