Hamilesiniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bana ve tüm bekleyenlereEki Görüntüle 3539009 merhaba kızlar reglim 11 gündür gecikiyor tahlil yaptırdım böyle bir sonu çıktı ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz teşekkür ederim
Amin inşallah Darısı size ve annem olmak isteyenlerin başına.Sey rica etsem su görselede bakar mısınız gerçekten hamile miyimHamile siniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
Hamilesiniz allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bana ve tüm bekleyenlere
Hamilesiniz değer yüksek çıkmış göstermediniz mi doktora sonucuAmin inşallah Darısı size ve annem olmak isteyenlerin başına.Sey rica etsem su görselede bakar mısınız gerçekten hamile miyim
Pazartesi günü gideceğim sonuç göstermek için ama değerlerden pek anlamadığım için işin içine virgül falan girince düşük diye düşündümHamilesiniz değer yüksek çıkmış göstermediniz mi doktora sonucu
Teşekkür ederim Allah razı olsun darısı size ve tüm anne olmak isteyenlerin başınaEvet hamilesiniz, gerçekten hamilesiniz. Hayırlı olsun
Tebrikler hamilesiniz.Bi kaç gün daha bekleyip doktora gidebilirsiniz.O zamana kese de bğyik İhtimalle görünmüş olurEki Görüntüle 3539009 merhaba kızlar reglim 11 gündür gecikiyor tahlil yaptırdım böyle bir sonu çıktı ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz teşekkür ederim
Hamilesiniz tebrikler, sağlıkla büyütün inşallahEki Görüntüle 3539009 merhaba kızlar reglim 11 gündür gecikiyor tahlil yaptırdım böyle bir sonu çıktı ne anlama geliyor yardımcı olur musunuz teşekkür ederim
Teşekkür ederim inşallah güzel sonuçlarla dönerimTebrikler hamilesiniz.Bi kaç gün daha bekleyip doktora gidebilirsiniz.O zamana kese de bğyik İhtimalle görünmüş olur
Allah razı olsun darısı başınıza inşallahHamilesiniz tebrikler, sağlıkla büyütün inşallah
Ben bekarım evlenince de çocuk düşünmüyorum uzun bir süre. Yine de güzel dileğiniz için teşekkür ederimAllah razı olsun darısı başınıza inşallah
Hayırlı olsun o zaman bizden öğrenmiş oldunuzPazartesi günü gideceğim sonuç göstermek için ama değerlerden pek anlamadığım için işin içine virgül falan girince düşük diye düşündüm
Rica ederimBen bekarım evlenince de çocuk düşünmüyorum uzun bir süre. Yine de güzel dileğiniz için teşekkür ederim
Bugün 12 gün olacak gecikeli.Belirtilerim arasında sadece kasıklarda ağrım var herhangi mide bulantısı göğüs ağrısı falan yok bende o yüzden size sormak istedim değeriHayırlı olsun o zaman bizden öğrenmiş oldunuzadetiniz geçtimi yada neden şüphelendiniz bende bekliyorum kendimcede belirti aryrm ama fikir almak istiyorum sizlerdende belirtilerinin nelerdi
Anladım sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah belli yani hamilesiniz benimde bugün adetimn 2nci günü olacaktı ki hâlâ adet olmadim kasik bel ağrısı var arada yoklayan pazartesi ye kadar bekliycem olmazsam bi testte ben veririm artık dua edin lütfen bende çok istiyorum bayadırBugün 12 gün olacak gecikeli.Belirtilerim arasında sadece kasıklarda ağrım var herhangi mide bulantısı göğüs ağrısı falan yok bende o yüzden size sormak istedim değeri
Dualarım sizinle.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.En kısa sürede anne olma haberini verirsiniz inşallahAnladım sağlıcakla kucağınıza alırsınız inşallah belli yani hamilesiniz benimde bugün adetimn 2nci günü olacaktı ki hâlâ adet olmadim kasik bel ağrısı var arada yoklayan pazartesi ye kadar bekliycem olmazsam bi testte ben veririm artık dua edin lütfen bende çok istiyorum bayadır
İnşallah çok teşekkür ederimDualarım sizinle.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin.En kısa sürede anne olma haberini verirsiniz inşallah
Bazen ilk başlarda belirti olmayabikir bazense olur hamilelik hamileliğe degisiyorBugün 12 gün olacak gecikeli.Belirtilerim arasında sadece kasıklarda ağrım var herhangi mide bulantısı göğüs ağrısı falan yok bende o yüzden size sormak istedim değeri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?