• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

berivnnn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2025
18
5
1
24
Merhaba adetten 1 gün öncesi beta hcg 55 çıktı sizce düşük mü . İlk çocuğumda adetime 1 gün kala 800 lerde çıkmıştı.

Çok sevindim Allah bağışlasın🫶🏽 yarın tekrardan kan vereceğim. Kimyasal gebelik olsa bile acaba ne kadar sürede anlaşılır bir kaç kere artıp geri düşenler de olmuş :(
Yani bilemiyorum ki onu ben 2 defa kan verdim. İlk verdiğimde 57 çıktı 4 gün sonra 217 çıktı bir daha da kan vermedim. 1 hafta sonra keseyi gördüm. Keseyi gördükten 1 hafta sonra da kalp atışını duydum.

Yani bilemiyorum ki onu ben 2 defa kan verdim. İlk verdiğimde 57 çıktı 4 gün sonra 217 çıktı bir daha da kan vermedim. 1 hafta sonra keseyi gördüm. Keseyi gördükten 1 hafta sonra da kalp atışını duydum.
Şuanda bekliyorum sonuç için 2 gün geçti 2 günde bir iki katına çıkması beklendiği için bugün tekrardan kan verdim

Şuan geldim canım 2 günde 55 ten 170 e yükselmiş

arkadaşlar merhaba benimde adet 1 gün geçince 24 çıktı 2 gün sonra tekrar kan verdim 79 oldu sizce nasıl

Back