- 1 Kasım 2021
- 107
- 16
- 25
-
- Konu Sahibi demirdamla35
Elin hamile. 9 ay sonra bir parmak daha doğacakDaha önce konu açmıştım bununla ilgili erkek arkadaşımın elime boşaldığı gün adet olmuştum.Adetimin son günü yani 11 gün önce erkek arkadaşımın tekrar elime boşalması sonrasında endişe etmeye başladım. Çünkü yaklaşık bir haftadır kasıklarımda göğsümde belimde ve başımda ağrı hissediyorum. Bundan dolayı bugün yani 11 gün sonra kan testi verdim negatif değeri 1.20 çıktı artık bir şey olmaz dimi
Haha ya böyle şeyler söylemeyin lütfen psikolojik olarak çok zor günler geçirdimElin hamile. 9 ay sonra bir parmak daha doğacak
Haklısınız olmamalı evlenmeden cinsel birlikteliğim olmadı. Dediğiniz gibi öyle olurdu ama insan başına gelince pek mantıklı düşünmüyorKonu sahibi dahil böyle evlenmeden ilişkiyi normal hâle getirmek bana çok çok absürt geliyor!
Elinize boşalınca hamile olmuş olsaydiniz burada korunma yönetimi (yöntemlerinde bu durumda vardır belki) bu şekilde olan evli herkes hamile kalırdı.....
Tövbe estağfurullah ya
O zaman böyle endişelere kapılmamak için daha mantıklı adımlar atabilirsin diye düşünüyorum.Haklısınız olmamalı evlenmeden cinsel birlikteliğim olmadı. Dediğiniz gibi öyle olurdu ama insan başına gelince pek mantıklı düşünmüyor
Evet çok büyük stres yaşadım bir daha asla olmaz. Gecikme yaşamadım zaten daha regl günüme 15 gün var, ben bu olaydan 11 gün sonra kan testi verdim. Reglimin son günü olmuştuO zaman böyle endişelere kapılmamak için daha mantıklı adımlar atabilirsin diye düşünüyorum.
Kendine stres yaptığın için gecikme yaşamışsin başka açıklaması yok.
Geçmiş olsun umarım en kısa sürede adet olur içini rahatlatirsin
Ben sana test yapma demedim miDaha önce konu açmıştım bununla ilgili erkek arkadaşımın elime boşaldığı gün adet olmuştum.Adetimin son günü yani 11 gün önce erkek arkadaşımın tekrar elime boşalması sonrasında endişe etmeye başladım. Çünkü yaklaşık bir haftadır kasıklarımda göğsümde belimde ve başımda ağrı hissediyorum. Bundan dolayı bugün yani 11 gün sonra kan testi verdim negatif değeri 1.20 çıktı artık bir şey olmaz dimi
Dedin ama dayanamadımmmBen sana test yapma demedim mi
Yok kuzum bir daha yapmana gerek yokDedin ama dayanamadımmmbir daha yapmama gerek yok dimi
canım benimm bana çok destek oldun çok teşekkür ederim. İnşallah hayatta her şey her zaman dilediğin gibi olurYok kuzum bir daha yapmana gerek yok
Teşekkür ederim çok sağolun ama insan tedirgin olunca öyle olmuyorElinizde yumurtalık yoksa korkmanıza gerek yok
Yaaaa çokkk teşekkür ederim hiç kimseyi yargılamadan önce kendime dönüp bakıyorum hiç kimse mukemmel değildir ve kimse kimsenin hayatını sorgulama hakkına sahip değildir bunu yapmaya çalışanlara yumuşak olma hayatında hep başarılı ol iyi günlercanım benimm bana çok destek oldun çok teşekkür ederim. İnşallah hayatta her şey her zaman dilediğin gibi olur
Çok sağol canım benimm o kadar haklısın ki insanlar çok seviyor birilerinin sorunları ve travmalarını eleştirmeyi dalga geçmeyi :) umarım kendileri yaşamazYaaaa çokkk teşekkür ederim hiç kimseyi yargılamadan önce kendime dönüp bakıyorum hiç kimse mukemmel değildir ve kimse kimsenin hayatını sorgulama hakkına sahip değildir bunu yapmaya çalışanlara yumuşak olma hayatında hep başarılı ol iyi günler
Canımm 14. Gün bugün yine negatif artık ihtimali yok sanırımYok kuzum bir daha yapmana gerek yok
İhtimal yok ama biraz daha böyle düşünmeye devam edersen regl düzenini bozacaksın stres kaynaklı gecikme yaşayıp daha çok strese gireceksinCanımm 14. Gün bugün yine negatif artık ihtimali yok sanırım
Çok haklısınız yorumunuz için teşekkür ederim,konuyu artık tamamen kapatıyorum bu kadar süre yeterli test içinİhtimal yok ama biraz daha böyle düşünmeye devam edersen regl düzenini bozacaksın stres kaynaklı gecikme yaşayıp daha çok strese gireceksin