Beta hcg

canoski

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2024
70
16
28
İlk beta testim 299, 2. 586 beta hcg değerim ama herhangi bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum son adet tarihim 2 Eylül böyle yaşayan var mı acaba ?

Bence gayet güzel artış canım benim arkadaşımın 2 aylık olana kadar belirtisi yoktu merak etme ne güzel işte çok kafana takma her insanın vucudu aynı değildir

İlk beta testim 299, 2. 586 beta hcg değerim ama herhangi bir hamilelik belirtisi yaşamıyorum son adet tarihim 2 Eylül böyle yaşayan var mı acaba ?
İlki ile ikinci test arasında kaç gün var ? Belirti olmaması normal herkeste difarklıdır hamilelik bazılarında 7 8 haftadan sonra da başlayabiliyor

Son adet tarihiniz Eylül mu Ekim mi ?
Ben 9 ay boyunca hiç belirti yaşamadım siz betayi takip etmeye devam edin hayırlısı olsun

Son adet tarihiniz Eylül mu Ekim mi ?
Ben 9 ay boyunca hiç belirti yaşamadım siz betayi takip etmeye devam edin hayırlısı olsun
2 Eylül som adet günüm doktor gerek duymadı bu hafta yeni bir doktora başlayacağım o gerek duyar mı bilmiyorum

X