Beta hCG 2 kat artmadıgını saglıksız veya dış dedi sonra kürtaj yaptı ve dış gebelık olmadıgını soyledı ztn daha 5 gün olmıstu beta hCG 720Diğer sorunuzda da sormuşlar cevaplamamışsınız, başka doktora görünmediniz mi zorla mı kürtaj yaptılar nedir konu
Nasıl ilerledi değerinizBeta hCG 2 kat artmadıgını saglıksız veya dış dedi sonra kürtaj yaptı ve dış gebelık olmadıgını soyledı ztn daha 5 gün olmıstu beta hCG 720
Beta hCG 2 kat artmadıgını saglıksız veya dış dedi sonra kürtaj yaptı ve dış gebelık olmadıgını soyledı ztn daha 5 gün olmıstu beta hCG 7Diğer sorunuzda da sormuşlar cevaplamamışsınız, başka doktora görünmediniz mi zorla mı kürtaj yaptılar nedir konu
219 öğrendim 2 gün arayla kan verdim 505 oldu sonra 710 olduNasıl ilerledi değeriniz
Beta hCG 2 kat artmadıgını saglıksız veya dış dedi sonra kürtaj yaptı ve dış gebelık olmadıgını soyledı ztn daha 5 gün olmıstu beta hCG 7
219 öğrendim 2 gün arayla kan verdim 505 oldu sonra 710 oldu
Bana sonra ilerledikçe yazar mısınBenim de beta degerlerım sızın gıbıydı tam duzenlı artmıyordu Altan baktı dış gebelık degıl dedi kese var dedi bekletıyo Şuan beni kendılıgınden kanama olur atarsa diye
keske baska doktora da görünseydiniz madem süpheleriniz va
artış evet çok sağlıklı görünmüyormus ama kendinizi suçlamayınDayak yemiştım o zaman aklım basımda değildi ve arastırdıkca ogrendım böyle olmaması gerektıgını vıcdan azabı çekiyorum
Dr kurtajdan sonra bana dediği yasayabılırdı öl edebilirdi Allah bilir dedıgı için çok kötü hissediyorum ve aradan 6 ay geçti hamile de olamıyorumartış evet çok sağlıklı görünmüyormus ama kendinizi suçlamayın
doktor sorunluymus cidden. keske baska doktora da görünseydiniz. ama kendinizi kahretmeyin. siz ne bilecektiniz, herkes doktora güvenir. böyle bir durumda düzgün düsünememissiniz çok doğal. Allah sağlıklı, güzel bir gebelik nasip etsin sizeDr kurtajdan sonra bana dediği yasayabılırdı öl edebilirdi Allah bilir dedıgı için çok kötü hissediyorum ve aradan 6 ay geçti hamile de olamıyorum
İnşallah isteyen herkese saglıklı nasip etsindoktor sorunluymus cidden. keske baska doktora da görünseydiniz. ama kendinizi kahretmeyin. siz ne bilecektiniz, herkes doktora güvenir. böyle bir durumda düzgün düsünememissiniz çok doğal. Allah sağlıklı, güzel bir gebelik nasip etsin size
Yazarım tabıkı bekleyelım 10. Haftaya kadar dedi sadece sağlıklı artış değil dedi zaten betadan az çok belli oluyor kendınız hiç uzmeyın bende üzüldüm vardır rqbbımın bıldıgı zor bı surecmıs hamılelık gelısmesi beklemek. Insallalh eabbım sağlıcakla nasıp etsin bızlere gönlümüze göreBana sonra ilerledikçe yazar mısın
Peki şuan ne kadarlık ve beta hcg kaçYazarım tabıkı bekleyelım 10. Haftaya kadar dedi sadece sağlıklı artış değil dedi zaten betadan az çok belli oluyor kendınız hiç uzmeyın bende üzüldüm vardır rqbbımın bıldıgı zor bı surecmıs hamılelık gelısmesi beklemek. Insallalh eabbım sağlıcakla nasıp etsin bızlere gönlümüze göre
Benim de şuan beta hcg 2330 ama kese hala gözükmedi strese girdim iyice bugün tekrar kan verdim bilmiyorum sonucu bekliyorum bendeBeta hcg 2 kat artmayıp kese görünmeden kürtaj olan var mı
Ne oldu göründü müBenim de şuan beta hcg 2330 ama kese hala gözükmedi strese girdim iyice bugün tekrar kan verdim bilmiyorum sonucu bekliyorum bende
Ne oldu göründü mBenim de şuan beta hcg 2330 ama kese hala gözükmedi strese girdim iyice bugün tekrar kan verdim bilmiyorum sonucu bekliyorum bende