Çok erken baktirmissiniz bir hafta bekleyin tekrar verin bu deger bazen yükselebilir anlamına geliyormuş.birde belirtielriniz varsa iyidir.Betahcg <3 yukselirmi
Testler pozitif çıktığı için yaptırdım 2 gün önce rahatsız olduğum için gitti beta hcg ye bakti 1. 20 di bugun 3 anlamadimÇok erken baktirmissiniz bir hafta bekleyin tekrar verin bu deger bazen yükselebilir anlamına geliyormuş.birde belirtielriniz varsa iyidir.
Ben yumurtlamadan 6gun sonra kan verdim çok erkendi biliyordum negatif çıktı beta.Ama ben hissediyordum belirgilerden gebe olduğumu sonra 4 gün daha bekledim test yaptım silik çıktı.kan vermek içinde 2 hafta bekledim.Testimde adet günü yaptım pozitifiti elhamdülillah.Sizin adet günü geçti mi yoksa 1 hafta felan mı varTestler pozitif çıktığı için yaptırdım 2 gün önce rahatsız olduğum için gitti beta hcg ye bakti 1. 20 di bugun 3 anlamadim
15 gün var cnm dahaBen yumurtlamadan 6gun sonra kan verdim çok erkendi biliyordum negatif çıktı beta.Ama ben hissediyordum belirgilerden gebe olduğumu sonra 4 gün daha bekledim test yaptım silik çıktı.kan vermek içinde 2 hafta bekledim.Testimde adet günü yaptım pozitifiti elhamdülillah.Sizin adet günü geçti mi yoksa 1 hafta felan mı var
Çok erken vermişsiniz ama yükselişe geçmiş bence pozitiftir çünkü negatif olunca 0 veya 1 çıkıyor oda tekrar yapınca yükselmiyor15 gün var cnm daha
Tekrar ne zaman vereyim pekiÇok erken vermişsiniz ama yükselişe geçmiş bence pozitiftir çünkü negatif olunca 0 veya 1 çıkıyor oda tekrar yapınca yükselmiyor
Bakın ben ayın 15 de beta hcg bakıldı negatifse hsg yani rahim film çekilecekti ve negatifti 1.20 di sonra 16 fil çekildi 17 korunmasız ilişki 21 de beta hcg yine 1'20 ve ben test yaptım hep hemen çıkan pozitif cizgi ve bugun kan <3 anlamadimTekrar ne zaman vereyim peki
2 hafta benceTekrar ne zaman vereyim peki
5 gün sonra testte çıkabilir aslında.15 gün var cnm daha
5 gün sonra derken ilişkiden beş gün sonra mı kandaki idrardami5 gün sonra testte çıkabilir aslında.
Kandaki yani 15 gün varmış ya hani ben adet gününe 8gun kala test yapmıştım pozitifti erken gebelik.5 gün sonra derken ilişkiden beş gün sonra mı kandaki idrardami
Bence 1 hafta sonra tekrar verin zaten tekrar 3ten de yükselirse pozitiftirTekrar ne zaman vereyim peki
Oyle yapayim bi hafta sonra tekrar vereyim bakalım sonuç ne olacakBence 1 hafta sonra tekrar verin zaten tekrar 3ten de yükselirse pozitiftir
Ben zaten test yapiyom pozitif cikiyor hatta açtığım konularda var resim yükledim bakabilirsin onlarda pozitif kanda bu sekilKandaki yani 15 gün varmış ya hani ben adet gününe 8gun kala test yapmıştım pozitifti erken gebelik.
Testler bozuk olabilir tekrar kan verdiniz miBen zaten test yapiyom pozitif cikiyor hatta açtığım konularda var resim yükledim bakabilirsin onlarda pozitif kanda bu sekil