Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ama normalde yanındaki sayınında düşük olması gerekmiyor mu benim ki 0.70Negatif sonucunuz
Hayır 5e kadar çıkması normal 5 ve üzeri hatta kimi doktorlara göre 20 ve üzeri gebelik sayılıyorAma normalde yanındaki sayınında düşük olması gerekmiyor mu benim ki 0.70
negatif ama bır kaç gün sonra tekrarlamanızı tavsıye ederım. < 1.20 veya 0.1 <2 gibi sonuçlar laboratuvar referans aralığını verir. bir de çatlatma iğnesi kullandın mı?Ama normalde yanındaki sayınında düşük olması gerekmiyor mu benim ki 0.70
hımmm yani asmde değil de imkanınız varsa özelde verin. asm labları bazı testlerde yanlış sonuc verebılıyor.Yok hiç birsey kulanmıyorum ben dha once yine beta hcg yaptırdım o zaman iki rakamda 0.2 di şimdi bu 0.70
o baya olmuş hakkınızda hayırlısı olsun pcos mu var sizdeBir de bende geç dolen me oluyor en son 25 Mayıs’ta adet gördüm hala da görmedim
Yok benim ikinci çocuğumda geç döleme oldu ilkinde öyle birsey yoktuo baya olmuş hakkınızda hayırlısı olsun pcos mu var sizde
olabilir böyle durumlar. hakınızda hayırlısı gönlünüzce olsunYok benim ikinci çocuğumda geç döleme oldu ilkinde öyle birsey yoktu
Âmin çok teşekkür ederim Allah razı olsun vakit ayırdığınız için teşekkür ederimolabilir böyle durumlar. hakınızda hayırlısı gönlünüzce olsun
Merhaba ben pcos hastasıyım yaklaşık 2 aydır adet görmüyorum geçen hafta değerim <1.20 çıktı bir kaç gündür aşırı karın ağrısı çekiyorum. Dünde kahverengi akıntım geldi hamile olabilir miyim?negatif ama bır kaç gün sonra tekrarlamanızı tavsıye ederım. < 1.20 veya 0.1 <2 gibi sonuçlar laboratuvar referans aralığını verir. bir de çatlatma iğnesi kullandın mı?
Regl başlıyor olabilir canım bir kan daha versen istersen belki yerleşmede olabilir ovulasyon denedin miMerhaba ben pcos hastasıyım yaklaşık 2 aydır adet görmüyorum geçen hafta değerim <1.20 çıktı bir kaç gündür aşırı karın ağrısı çekiyorum. Dünde kahverengi akıntım geldi hamile olabilir miyim?