Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
28 Ocak mi 28 Şubat mi?Kızlar son adet tarihim 28 ocak . 16 mart cumartesi idrar testi yaptim pozitif cikti bugun doktora gittim beta hcg 1065 cikti ama bu tarihlere göre en fazla 1 ya da 2 haftalik gebe olmam gerekiyor degerim cok yuksek cikti dis gebelik midir kasiklarimda cok aciyor
Ay yanlis yazmisim şubat28 Ocak mi 28 Şubat mi?
Vay be 16 gün içinde hamile kalıp bunu öğrendiniz mi :) artık ultrasonda belli olur ne olduğu. Bence sizin regl öncesi olmuş yumurtlama falan yani. İnşallah görürsünüz bebeginizi.Kızlar son adet tarihim 28 ocak . 16 mart cumartesi idrar testi yaptim pozitif cikti bugun doktora gittim beta hcg 1065 cikti ama bu tarihlere göre en fazla 1 ya da 2 haftalik gebe olmam gerekiyor degerim cok yuksek cikti dis gebelik midir kasiklarimda cok aciyor
Ultrasonla bakti doktor kese goremedim dediVay be 16 gün içinde hamile kalıp bunu öğrendiniz mi :) artık ultrasonda belli olur ne olduğu. Bence sizin regl öncesi olmuş yumurtlama falan yani. İnşallah görürsünüz bebeginizi.
Kese için erken çünkü 2500den sonra görünüyormus. Vajinal ultrason ile görür bu kadar erken bir süreçteUltrasonla bakti doktor kese goremedim dedi
Cuma gunu cagirdi kan alicak yine artik var mi diye herhalde ultrasonla da yine bakar 2000 civari olmasi gerekiyor sanirim cuma gunu icin dimi.Kese için erken çünkü 2500den sonra görünüyormus. Vajinal ultrason ile görür bu kadar erken bir süreçte
Aynen 2500, 3000 olur heralde o zamanaCuma gunu cagirdi kan alicak yine artik var mi diye herhalde ultrasonla da yine bakar 2000 civari olmasi gerekiyor sanirim cuma gunu icin dimi.
İkiz olabilirKızlar son adet tarihim 28 ocak . 16 mart cumartesi idrar testi yaptim pozitif cikti bugun doktora gittim beta hcg 1065 cikti ama bu tarihlere göre en fazla 1 ya da 2 haftalik gebe olmam gerekiyor degerim cok yuksek cikti dis gebelik midir kasiklarimda cok aciyor
Kese goremedi mi kese 2500 lerde gozukuyor genelde o da vajinal ultrasonda bende de 1065 te goremediKızlar 4 haftalıl hamileyim bugün hcg 1908 çıktı doktor çok iyi dedi ama alttan Muyenede yaptı karındanda yaptı ulturosan bebek görünmedi
Bende panik oldum ama herkes çok küçük ondan diyorlarKese goremedi mi kese 2500 lerde gozukuyor genelde o da vajinal ultrasonda bende de 1065 te goremedi
Vajinal bakti miUltrasonla bakti doktor kese goremedim dedi
Aa bence ikizKızlar merhaba transferin 9. Günü beta hcg 255 çıktı bugün 11. Günde de 670 çıktı. Ikiz olma ihtimali var mi? Tek transfer yapılmıştı.