Beta hcg

melisakor

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Eylül 2023
15
2
1
27
Merhaba 5+4 hamileyim beta hcg 2 kat olması için 12 bin çıkması gerekiyordu 10 bin çıktı doktor 2 gün sonra tekrarlayalım dedi tedirgin oldum böyle bişey yaşayıp sorun olmayan varmı

Merhaba 5+4 hamileyim beta hcg 2 kat olması için 12 bin çıkması gerekiyordu 10 bin çıktı doktor 2 gün sonra tekrarlayalım dedi tedirgin oldum böyle bişey yaşayıp sorun olmayan varmı
Keseyi görmediniz mi hala neden kan veriyorsunuz? Kese oluştuktan sonra değer hızlı artmaz zaten.

Kese görüldükten sonra beta hcg bakılmıyormu
Bugün benimde 4 + 5 bundan önce bi kimyasal geçirdim bende senin gibi tereddüt ettim ama korkma değerlerin gayet iyi bence tabi doktor daha iyi bilir ama 2 önce verdim 737 çıktı benimde benim senden daha düşük

Merhaba kızlar ben adetime daha 8 gün varken dayanamadım gittim kan verdim beta 7 çıktı dün öğrendim şu an adetime 5 gün var daha olmadım doktor takip edelim haftaya gel tekrar kan ver dedi sizce hamile miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…