Kac haftalikBeta Hgc 29873 çıktı. Bu kadar yüksek normal mi ? ikizler olabilir mi ?
acilde ki doktor bir şey demedi kadın doğuma git dediKac haftalik
tahminen 7-8 haftaya denk geliyo amaKac haftalik
Acaba arada nokta yada virgul olabilir mi? İkiz icin de cok fazla diye biliyorum.
29 temmuzSon adet tarihiniz ne
cuma günü inşallahCanim tehlikeli bir durum olabilir. Hizlica kadin doguma git bence.
İnsallah ikizdir. Oyleyse gorursunuz zaten ultrasonda cikar.cuma günü inşallah
acile mide bulantısı ile gittim doktor ultrason istedi ultrasonu çeken doktor hamile misin sen dedi bende evliyim olabilir dedim gebelik kesesi görüyorum dedikten sonra doktor kana baktı evet hamilesin dediİnsallah ikizdir. Oyleyse gorursunuz zaten ultrasonda cikar.
8 haftalik hamilelik 2 ay olmus neredeyse sat 28 temmuz cok normal bu beta hcg. Biraz bilincli olalim. Takip edelim dongumuzu kendimizi.acile mide bulantısı ile gittim doktor ultrason istedi ultrasonu çeken doktor hamile misin sen dedi bende evliyim olabilir dedim gebelik kesesi görüyorum dedikten sonra doktor kana baktı evet hamilesin dedi
:) aymaşallahhhhhhhhhhhh :)
daha dün öğrendim o yüzden öğrenmeye çalışıyorum teşekkür ederim yorumunuz için <38 haftalik hamilelik 2 ay olmus neredeyse sat 28 temmuz cok normal bu beta hcg. Biraz bilincli olalim. Takip edelim dongumuzu kendimizi.
Ee doğum gelmiş nerdeyse sizin hiç mi fark etmediniz29 temmuz