• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta HCG

mEltEm1091

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1
Puanlar
1
İyi günler. 15 Temmuz'da adet olmam gerekiyordu. Bugün kan testi verdim. Beta hcg sonucum bu şekilde çıktı. İlk kez yaptırdığım bir test olduğu için sonucu anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. IMG_20230724_165737.jpg

Maşallah çok güzel değerin hamilesin hayırlı olsun doktora gidersen görebilirsiniz keseyi

İyi günler. 15 Temmuz'da adet olmam gerekiyordu. Bugün kan testi verdim. Beta hcg sonucum bu şekilde çıktı. İlk kez yaptırdığım bir test olduğu için sonucu anlayamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.Eki Görüntüle 3276800
Canım hamilesin tebrik ederim değerin yüksek çıkmış gitsen kese gözükür belirtilerin neydi canim

Canım hamilesin tebrik ederim değerin yüksek çıkmış gitsen kese gözükür belirtilerin neydi canim
Teşekkür ederim. Sadece adetim gecikti.Lekelenme oldu iki defa. Altıncı gün evde test yaptım. Pozitif çıktı ama emin olamadım. Uzun süredir istiyorduk. Sürpriz oldu.

Teşekkür ederim. Sadece adetim gecikti.Lekelenme oldu iki defa. Altıncı gün evde test yaptım. Pozitif çıktı ama emin olamadım. Uzun süredir istiyorduk. Sürpriz oldu.
İnşallah sağ salim kucağına al canım 🤲 hamile olanlardan belirti soruyoz hep belki bizede bir ümit olur diye

Back
X