Beta hcg

eylulum3434

Üye
Kayıtlı Üye
9 Aralık 2022
169
79
18
22
Merhaba lütfen yardımcı olurmusunuz regl günüm yarın hamilelik şühpesinden cumartesi günü erken gebelik testi ve kaset test yaptım ikiside silik cizgi belirdi hemen aynı gün gidip kan verdim 21.45 çıktı pazar günü 40.34 bugün 60 çıktı doktor büyük ihtimalle kimyasal gebelik az yükseliyor dedi ama ben dün akşam 5 te verdim 40 çıktı bu sabah verdim 60 bir gün bile yok aralarında düşer dedi regl olduğunda çok morelimi bozdu günüm yarın yardimci olurmusunuz

Verdiğiniz zaman aralıklarını yanlış anlamadıysam çok kısa 1 hafta sonra tekrar test yapın

1 gün arayla vermişsiniz hep normal gibi geldi bana 2 güne bir zaten 2 kat artıyor

Artış normal. 2 günde bir aynı saatte aynı yerde vermelisiniz ki hesaplamak zor olmasın. Zaten 2 günde minimum %66 isteniyor. Şimdilik vermeyin daha fazla bence delik deşik olacaksınız. 1 hafta geçsin öyle verin

Canım sen kendine dikkat et, ben 195 değerle adete 4 gün kala öğrendim , adet günü doktora gittim tekrar test yaptı 620 çıktı, sen bidahaki hafta gel bakalım kese varmı yokmu dedi, dün gittim kese gördük 15 gün sonra gel bakalım benek kalp tışı varmı yokmu sağlıklı gebelikmi dedi, aslında doğrusunu yapıyorlar, peşin olarak olumlu konuşsalar da sonrasında sıkıntı çıksa hemen sen çok olumlu konuştun diye suçlarız

Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım senin değerin yine çok iyiymiş maşallah

Ama yani ne bilim karşısındakini düşünerek konuşmalı bana göre bana kimyasal dedi ya değilse o zaman ona diyeceğim böyle böyle dedin diye diyebilirdi bekleyelim bi kac gün ne biliyim yada ben abartıyorum
Ben ilk gittiğimde doktora gebelik var ama yine de net bişey söyleyemeyiz sağlıklı mı değil mi diye demişti canımı sıktı öyle dediği için mesela. Kadın doğumcuların hepsi böyle

Ama her an adet olacakmışım gibi hissediyorum çok aşırı bel ve karın ağrım var
Strese sokma kendini rahat ol canım ya kötüyü çağırma sen ne kadar kötüyü cagirsan gelir yaaa rahat ol aaaa ama çok sıkıyorsun kendini düşünme kafandan at inşallah sağlıkla ilerler lütfen ama bende böyle oldum sonumm hüsranla sonlandı sen yapma bari güzelce ilerlersin

Ama her an adet olacakmışım gibi hissediyorum çok aşırı bel ve karın ağrım var
O bende hala devam ediyor bi çok hamile kadınla da konuştum hala adet ağrısı gibi ağrıları var bebek rahime yerleştiği baskı yaptığı için ağrı oluyormuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…