Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba benimde adetime 5 gün var bugün kan testi 4.58 çıktı sizce yükselme olur mu yada bebiş var mıPek umutlanmayin gebelik yok gibi.
Merhaba, çok sınırda ama umut var. Normalde 5 ve üzeri değerlendirilir ama adete 5 gün varmış olmanız gereken adet gününü 1 gün geçince tekrar kan verin. Allah gönlünüze göre versinMerhaba benimde adetime 5 gün var bugün kan testi 4.58 çıktı sizce yükselme olur mu yada bebiş var mı
Çarşamba günü tekrar kan vermemi istedi doktorum sağlık ocağında vericem inşallah güzel haberler alırımMerhaba, çok sınırda ama umut var. Normalde 5 ve üzeri değerlendirilir ama adete 5 gün varmış olmanız gereken adet gününü 1 gün geçince tekrar kan verin. Allah gönlünüze göre versin
Çokta düşük bir rakam değil ama değil miMerhaba, çok sınırda ama umut var. Normalde 5 ve üzeri değerlendirilir ama adete 5 gün varmış olmanız gereken adet gününü 1 gün geçince tekrar kan verin. Allah gönlünüze göre versin
Hamile olabilirsiniz de olmayabilirsiniz de, cok sinirda bir sonuc cikmisMerhaba benimde adetime 5 gün var bugün kan testi 4.58 çıktı sizce yükselme olur mu yada bebiş var mı
Yükselme ihtimali yüksek demişti doktorum umarım inşallah yükselirHamile olabilirsiniz de olmayabilirsiniz de, cok sinirda bir sonuc cikmis
Eger o sirada bir ilac, hormon vs kullanmiyorsaniz evet yukselebilir ama kullaniyorsaniz adeti bekleyinYükselme ihtimali yüksek demişti doktorum umarım inşallah yükselir
Progestan kullanıyorum etkiler mi acabaEger o sirada bir ilac, hormon vs kullanmiyorsaniz evet yukselebilir ama kullaniyorsaniz adeti bekleyin
Catlatma ignesi falan vuruldunuz mu? O etkiliyor, 12 gun’den once testler yaniltici oluyorProgestan kullanıyorum etkiler mi acaba
Evet vuruldum ama tam 12.günde tahlil yaptıkCatlatma ignesi falan vuruldunuz mu? O etkiliyor, 12 gun’den once testler yaniltici oluyor
Ha bide estrofem kullanıyorum günde 4 tane etkiler mi acaba yaEvet vuruldum ama tam 12.günde tahlil yaptık
Çok sınırda bi rakam hic olmasa bu sonuçta çıkmazdı ama bazi hormon ilaclari da yukseltebilir. bi ihtimal olabilir yani inşallah o ihtimali yaşarsınız. Müjdeli haberleriniz olsun bende merak ettim çarşamba sonucunuzu bize de bildirinÇokta düşük bir rakam değil ama değil mi
Ederim inşallah yükseliş varsaÇok sınırda bi rakam hic olmasa bu sonuçta çıkmazdı ama bazi hormon ilaclari da yukseltebilir. bi ihtimal olabilir yani inşallah o ihtimali yaşarsınız. Müjdeli haberleriniz olsun bende merak ettim çarşamba sonucunuzu bize de bildirin