Beta HCG

Sizin sonuç ne oldu acaba

kızlar son cinsel ilişki 11 gün önce olan test sonucum sizce tekrar test vermelimiyim yorumlar mısınız

Eklentiler

• ABE6E328-7F03-412D-8AD2-B640B8ED459E.jpeg
    23,2 KB · Görüntüleme: 51
Tekrar kan verdim böyle çıktı yükselirmi acaba doktoruma sormadım 5 altı olduğu için megatif dedim kendimce
Evet beşin altı negatif yani yükselmez bence bazı hastanelerin negatif referans değeri birden başlıyor bazıları sıfırdan geç döllenme olsaydı çıkardı şimdiye

Evet beşin altı negatif yani yükselmez bence bazı hastanelerin negatif referans değeri birden başlıyor bazıları sıfırdan geç döllenme olsaydı çıkardı şimdiye
Acaba tekrarlamalı mıyım testi sizce bu testi yapında 10 gün oldu cünsellik ve il dışına çıkınca başka olmadı

Acaba tekrarlamalı mıyım testi sizce bu testi yapında 10 gün oldu cünsellik ve il dışına çıkınca başka olmadı
Adetim biteli de 10 gün oldj yani adetten hemen sonraki gün cinsellik oldj ondam bie gün sonra il dışına çıktım üstünden 10 gün geçince de bu test çıktı yani

Merhaba hastanelerin referans aralığı farklımı gerçekten? Ben ilişkiden 56 gün sonra test verdim ilişkide boşalma olmadı ama zevk suyundan şüphelendim. 56 gün sonra <1.20 çıktı doktora muayne oldum olsa görürdüm gebelik görünmüyor dedi. Bugün 77 gün geçti ve gene ultrasona girdim ama rahim kalınlaşması diye gittim rahim kalınlaşman düzelmiş incelmiş dedi çünkü adetimden önce kalınlaşmıştır adetimin 4. Günü gittim normal dedi şuan bir dorun yok gebelik olsa görür müydü? Bide ultrason görüntüsünden anlarmısınız?

Yani olsa gözükür dü hamile kalmak kolay değil içi boşalmasına rağmen hamile kalınmiyor yani hamilelik yoksa adet olunmasa ilaki bir sıkıntı vardır kist yada baska bir şey

Yani olsa gözükür dü hamile kalmak kolay değil içi boşalmasına rağmen hamile kalınmiyor yani hamilelik yoksa adet olunmasa ilaki bir sıkıntı vardır kist yada baska bir şey
Adet oldum ilişkiden sonra ama 6 gün gecikmeli sonra şiddetli karın ağrılı gördüm hep zaten ağrılı geçiyor ama o ay 4 ilaç kullanıyodum gecikince korktum biraz sonra diğer ay hiç ilaç kullanmadım normal bir şekilde oldum. Bu ayda 3. reglimdi monurol kullandım enfeksiyon vardı 2 gün geciktirdi ama oldum yoğun kanamam oluyor her seferinde ve gene öyleydi online olarak görüşmede yaptım kesin yoktur dedi

Zaten doktora gözükümüssunuz endişe etmeyin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…