katibehanimm Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Eylül 2022 9 3 28 21 Eylül 2022 Konu Sahibi katibehanimm #1 hanımlar merhaba cuma günü 24,09 çıkan kan sonucum dün akşam 226,92 çıktı. nasıl sizce sonuç?
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 1.704 2.712 35 21 Eylül 2022 Konu Sahibi katibehanimm #2 katibehanimm .!.: hanımlar merhaba cuma günü 24,09 çıkan kan sonucum dün akşam 226,92 çıktı. nasıl sizce sonuç? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun desek mı,hesaplayınca gayet guzel artmış
katibehanimm .!.: hanımlar merhaba cuma günü 24,09 çıkan kan sonucum dün akşam 226,92 çıktı. nasıl sizce sonuç? Genişletmek için tıkla... Hayırlı olsun desek mı,hesaplayınca gayet guzel artmış
katibehanimm Yeni Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 19 Eylül 2022 9 3 28 21 Eylül 2022 Konu Sahibi katibehanimm #3 yagmurdansonra .!.: Hayırlı olsun desek mı,hesaplayınca gayet guzel artmış Genişletmek için tıkla... tahmini kaç haftalık oluyor? hastaneye kaçıncı hafta gitsem sağlıklı olur kese görünmesi için
yagmurdansonra .!.: Hayırlı olsun desek mı,hesaplayınca gayet guzel artmış Genişletmek için tıkla... tahmini kaç haftalık oluyor? hastaneye kaçıncı hafta gitsem sağlıklı olur kese görünmesi için
Y yagmurdansonra Aktif Üye Kayıtlı Üye 27 Eylül 2021 1.704 2.712 35 27 Eylül 2022 Konu Sahibi katibehanimm #4 katibehanimm .!.: tahmini kaç haftalık oluyor? hastaneye kaçıncı hafta gitsem sağlıklı olur kese görünmesi için Genişletmek için tıkla... O kadarını ben bilemem ki.Hani 2günde bir 2 kat artması sağlıklı geceliktir denilir ya ben de o yüzden dedim,siz gidebildiniz mi doktora?
katibehanimm .!.: tahmini kaç haftalık oluyor? hastaneye kaçıncı hafta gitsem sağlıklı olur kese görünmesi için Genişletmek için tıkla... O kadarını ben bilemem ki.Hani 2günde bir 2 kat artması sağlıklı geceliktir denilir ya ben de o yüzden dedim,siz gidebildiniz mi doktora?
M Mavikelebek05 Üye Kayıtlı Üye 29 Nisan 2022 159 32 24 27 Eylül 2022 Konu Sahibi katibehanimm #5 katibehanimm .!.: tahmini kaç haftalık oluyor? hastaneye kaçıncı hafta gitsem sağlıklı olur kese görünmesi için Genişletmek için tıkla... 2 2 buçuk haftalık gibi duruyor hayırlı olsun
katibehanimm .!.: tahmini kaç haftalık oluyor? hastaneye kaçıncı hafta gitsem sağlıklı olur kese görünmesi için Genişletmek için tıkla... 2 2 buçuk haftalık gibi duruyor hayırlı olsun