Beta hCG

mooncrown2001

Üye
Kayıtlı Üye
11 Eylül 2022
325
446
23
23
Merhaba arkadaslar yardimizina ihtiyacim var, son adet tarihim 7 agustos gecikme mevcut, adetim 30-35 gunluk dongude oluyor, idrar neqativ beta hCG 3,59 gec dollenme olmasi mumkun ola bilirmi? Adet belirtilerim yok, boyle durumu yasayib hamile olan varmi?

Yükselebilir değeriniz. 3 -4 gün sonra tekrar kan verin

Esime idrar testi almasini soylemisdim, eczaci ovu testi vermis, bende uzerini okumadan yapdim 2 cizgi hamileyim diye dusundum bir kutuda 2 test vardi velirli aralikla 2ainide yapdim 2side cift cizgi, hamileyim diye dusundum esim annesine filanda soyledi, kan testi verdik sonuc neqativ sonra husran kotu oldu, simdi bir umit bekleyeyim

Doktora gitdim, gebelik olmadigini soyledi dusuk miktarda hcg gebelik sayilmiyor zaten, adet sokdurucu yazdi ,hormonel problem oldugunu soyledi hormon analizi vericem adetin 2ci gunu

Tekrar kan vermedin mi kaset testler bhcg yi 20 altında çok zor algılar bı kaç gün bekle bence

2 3 gun bekleyeyim o zaman, gorumcemde hep soruyor oldunmu oldunmu ,bebek yok,adet yok ,bende doktoru dinleyeyim adet olayim diye dusundum zaman kaybi olmasin diye

Zaten ultrasonda görmesi imkansız o kan değeri hangi gündense iki katı olarak hesapla o gün test yap çıkmazsa içersin yada pazartesi direk kan ver

Merhaba, benimde dün 3 gün kala test yaptığımda silik bi çizgi çıktı hemen. Bugün kan testi verdim 4.03 çıktı. Normalde 0.100 çıkardı ilk defa bu değeri görüyorum sizce yükselecek mi, böyle değerler görüp hamile olduğunu öğrenen var mı?

Adetine 3 gun kala yapdinsa ola bilir,artis ola bilir yani,bende baya gecikmisdi diye doktor olamaz diye soyledi, amma adet gunune kadar artis gostere bilir sende, Insallah hamilesindir

Adet gunleri tekrar tekrarlasan idrar testlerini koyulasdikca hCG artiyordur buyuk ihtimalle,adet olmazsan eger kan testini yeniden tekrarla, ben adet olmadim amma bende baya gecikme var ve 3.59du dun, Bat dan 5-6 gun gecmis oluyor o yuzden ihtimal vermiyorum cokda ustelik idrar testleride neqativ,sende pozitivse umit vardir bekle canim

Dediklerini dikkate alacağım. İnşallah sende istediğin sonucu bir an önce alırsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…