- 11 Eylül 2022
- 325
- 446
- 23
- 23
- Konu Sahibi mooncrown2001
-
Yükselebilir değeriniz. 3 -4 gün sonra tekrar kan verinMerhaba arkadaslar yardimizina ihtiyacim var, son adet tarihim 7 agustos gecikme mevcut, adetim 30-35 gunluk dongude oluyor, idrar neqativ beta hCG 3,59 gec dollenme olmasi mumkun ola bilirmi? Adet belirtilerim yok, boyle durumu yasayib hamile olan varmi?
Bekliyorum hala olmadim, bugun doktor randevum var ilac verir buyuk ihtimalleYükselebilir bı değer iki gün sonra tekrar kan ver.
Geç döllenme muhtemelen
Testi tekrarla benceBekliyorum hala olmadim, bugun doktor randevum var ilac verir buyuk ihtimalle
Testi tekrarla bence
Hayir vermedim tekrar doktor net sekilde soyledi gebelik mumkun deyilTekrar kan vermedin mi kaset testler bhcg yi 20 altında çok zor algılar bı kaç gün bekle bence
Adetine 3 gun kala yapdinsa ola bilir,artis ola bilir yani,bende baya gecikmisdi diye doktor olamaz diye soyledi, amma adet gunune kadar artis gostere bilir sende, Insallah hamilesindirMerhaba, benimde dün 3 gün kala test yaptığımda silik bi çizgi çıktı hemen. Bugün kan testi verdim 4.03 çıktı. Normalde 0.100 çıkardı ilk defa bu değeri görüyorum sizce yükselecek mi, böyle değerler görüp hamile olduğunu öğrenen var mı?
Ay inşallah ya yüreğime su serptin gerçekten teşekkür ederimm.Adetine 3 gun kala yapdinsa ola bilir,artis ola bilir yani,bende baya gecikmisdi diye doktor olamaz diye soyledi, amma adet gunune kadar artis gostere bilir sende, Insallah hamilesindir
Dediklerini dikkate alacağım. İnşallah sende istediğin sonucu bir an önce alırsın.Adet gunleri tekrar tekrarlasan idrar testlerini koyulasdikca hCG artiyordur buyuk ihtimalle,adet olmazsan eger kan testini yeniden tekrarla, ben adet olmadim amma bende baya gecikme var ve 3.59du dun, Bat dan 5-6 gun gecmis oluyor o yuzden ihtimal vermiyorum cokda ustelik idrar testleride neqativ,sende pozitivse umit vardir bekle canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?