Beta hcg

anneolmahissi

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Şubat 2022
34
20
3
22
Merhaba
Biraz durumumdan bahsetmek istiyorum polikistik over sendromuyum 8 aylık evliyim ve anne olmak istiyorum benden çok eşim istıyor bebek sahibi olmayı doktora gittim önce tedavi oldum ondan sonra klomen ve çatlatma iğnesi vuruldum iğneden sonra 10 gün düzenli ilişki dedi doktorum 10 günün sonunda gel dedi gittim test yaptım 9.3 çıktı ne hamilesin dıyebilirim dedi ne değilsin 1 hafta sonra tekrar gel dedi sizce hamilelik varmı gittiğimde tekrar çıkarmı

İnşallah gönlünüzce olur. Henüz çok küçük varsa da . Takipte kalın inşallah vardır

5 ve üstü pozitiftir. Ama çatlatma iğnesi olmuşsunuz ondan dolayı da pozitif çıkabilir. Kan verdiğiniz günden 2 gün sonra tekrar kan verin hamileyseniz yükselir iğneden dolayıysa düşer.

5 ve üstü pozitiftir. Ama çatlatma iğnesi olmuşsunuz ondan dolayı da pozitif çıkabilir. Kan verdiğiniz günden 2 gün sonra tekrar kan verin hamileyseniz yükselir iğneden dolayıysa düşer.
Dokturum bi hafta sonra gel dedi umutlu konuştu çok iyi dedi sertleşme var dedi bilmiyorum umarım hamileyimdir Çok teşekkür ederim

Bu arada sürekli karın bel ağrısı yaşıyorum özellikle bel ağrısı ve sadece göğüs ucunda hassasiyet var bu belirti olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…