Beta Hcg

derem54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Ocak 2022
5
0
Merhaba arkadaşlar.Ben 2 gün önce gebelik şüphesi üzerine evde albi marka idrar testi yaptım test sonucunda ikinci çizgi silik çıktı. Ertesi gün tekrar artımed markayla yaptım yine aynı sonuç çıktı .Silik çıksa bile pozitif oluyormuş ve doktora gittiğimizde (sağlıkocağı)doktor kan testi istedi beta hcg 18 çıktı.hamilesiniz dedi ertesi gün tekrar kan testi istedi beta yükselmesine bakmak için bu sefer beta 13 çıktı yani yükselmesi gereken yerde düşük çıktı ve kimyasal gebelik olduğunu söyledi. 3 gün sonra tekrar gidip beta değerlerime baktırdım bakılcak umarım gençten kimyasal gebelik değildir ve artar.bu şekilde azalıp sonradan çıkar mı ???adetime 10 gün var bu arada başina gelen var mı bu şekilde cevap atsın lütfen🙏🏼

Eklentiler

• 7DF7BFA9-A5E7-446D-ABB5-6F888A2C681A.jpeg
    7DF7BFA9-A5E7-446D-ABB5-6F888A2C681A.jpeg
    189,7 KB · Görüntüleme: 303
Gün aşırı mevcut degerin 2 katı olmalı. Kimyasal veya dış gebelik olabiliyor. İnşallah sağlıklıdır ama kan vermeye devam edin

Kan değerinin Düşüp te tekrar yukseleneni görmedim hiç..hakkınızda hayırlısı olsun

Merhaba arkadaşlar.Ben 2 gün önce gebelik şüphesi üzerine evde albi marka idrar testi yaptım test sonucunda ikinci çizgi silik çıktı. Ertesi gün tekrar artımed markayla yaptım yine aynı sonuç çıktı .Silik çıksa bile pozitif oluyormuş ve doktora gittiğimizde (sağlıkocağı)doktor kan testi istedi beta hcg 18 çıktı.hamilesiniz dedi ertesi gün tekrar kan testi istedi beta yükselmesine bakmak için bu sefer beta 13 çıktı yani yükselmesi gereken yerde düşük çıktı ve kimyasal gebelik olduğunu söyledi. 3 gün sonra tekrar gidip beta değerlerime baktırdım bakılcak umarım gençten kimyasal gebelik değildir ve artar.bu şekilde azalıp sonradan çıkar mı ???adetime 10 gün var bu arada başina gelen var mı bu şekilde cevap atsın lütfen🙏🏼
Canm aynı şeyleri bende yaşadım geçen ay evde idrar testi yaptım pozitif çıktı kan verdim 58 çıktı biseylerden şüphelendim içimde de kötü bı his vardı ve şiddetli kasık ağrısı yaşıyodum özele gittim ultrasonda kese görünmedi tekrar kan verdim o gün ve beta HCG 51 e düşmüş malesef kimyasaldi yani bu değerin hergun iki katına çıkması gerekiyomus değer düşerse birşeyler ters gidermiş malesef seninkide kimyasaldir ama hiç üzülme anne sağlıksız bir bebek oluşumunu ebgelliyomus bu düşükle bende ilklerden çok ağlıyodum çok kafama takıyodum ama takılacak bişey yokmuş içini ferah tut inşallah yine olur sağlıklı duranindan

Cikti mi sonucun ne oldu

çok uzuldum canım bnde kasım ayında yasadım kımyasal
24cıktı sonra 14 dustu uc gun sonra regl oldum, maalesef yukselmıyor kı yukselırsede dıs gebelık oluyor Allah korusun.
kımyasal ona gore cok masum adetle atılıyor. ınsallaahh en kısa zamanda saglıkla nasıp olur hepımıze

Evet kimyasal gebelikmiş doktor 1 hafta sonra adetle düşücek dedi ve öyle oldu. Heryeş için hayırlısı vakti zamanı var demekki.güzel yorumlarınız içim teşekkürler ..🌿🌸

X