• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Sumeyye1242

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2018
31
12
38
29
Merhaba arkadaşları size bişey danışmak istiyorum.adetime 1 hafta kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra normal gebelik testi yaptım oda pozitif çıktı hastaneye gittiğim de beta hcg 290 çıktı. Çok yeni hamile olup da 1 hafta önceden pozitif çıkması ve değerimin yüksek çıkması normal mi . Hesaplarıma göre 1 haftalık yada 1 buçuk haftalık hamileyim

Merhaba arkadaşları size bişey danışmak istiyorum.adetime 1 hafta kala erken gebelik testi yaptım pozitif çıktı sonra normal gebelik testi yaptım oda pozitif çıktı hastaneye gittiğim de beta hcg 290 çıktı. Çok yeni hamile olup da 1 hafta önceden pozitif çıkması ve değerimin yüksek çıkması normal mi . Hesaplarıma göre 1 haftalık yada 1 buçuk haftalık hamileyim
Tebrik ederim canım, normaldir bende adetime 4 gün kala öğrendim o zaman kan değerim 79 çıkmıştı

İnternette okuduklarım hep benim 9 çıktı 10 çıktı falan dı 😅 bizde çok ikiz var acaba ikiz de ondan mı yüksek çıktı diye düşündüm😅😅😅😅 yeni evliyim ilk hamileliğim de

Bence siz erken yumurtlamıs olabilirsiniz yani adetten hemen sonra oyuzden bukadr erken bu deger olabilir diye dusunyorum cogul gebelikte olsa erken döllenme olmasa bu deger cıkmaz bence hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alırsınız inşAllah zatemin ilerleyen dönemlerde adet tarıhınıze gore bebek ulturasonda önde giderse hafta olarak erken döllenme oldugu belli olur :)

İnternette okuduklarım hep benim 9 çıktı 10 çıktı falan dı 😅 bizde çok ikiz var acaba ikiz de ondan mı yüksek çıktı diye düşündüm😅😅😅😅 yeni evliyim ilk hamileliğim de
Evet öyle diyolar genelde ikiz olunca daha çok artarmış belki ikizdir😍😍

Misal ben 😄 adete 4 kala 8.24 cıktı kimyasaldır flan dedim yani asırı az geldi benimde geç döllenmemi anlayamadım en son ilşki tarihimide biliyorum aslnda yumurtlamadan sonra 11 günde 8.24 ckmstı

Bence siz erken yumurtlamıs olabilirsiniz yani adetten hemen sonra oyuzden bukadr erken bu deger olabilir diye dusunyorum cogul gebelikte olsa erken döllenme olmasa bu deger cıkmaz bence hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alırsınız inşAllah zatemin ilerleyen dönemlerde adet tarıhınıze gore bebek ulturasonda önde giderse hafta olarak erken döllenme oldugu belli olur
Bence siz erken yumurtlamıs olabilirsiniz yani adetten hemen sonra oyuzden bukadr erken bu deger olabilir diye dusunyorum cogul gebelikte olsa erken döllenme olmasa bu deger cıkmaz bence hayırlı olsun saglıkla kucagınıza alırsınız inşAllah zatemin ilerleyen dönemlerde adet tarıhınıze gore bebek ulturasonda önde giderse hafta olarak erken döllenme oldugu belli olur :)
Haklısınız öyle düşünmemiştim hiç ☺️ Yarın gideceğim doktora ama ilerleyen günlerde belli olur tabi

Son Adetinizin ilk gününü 1. Gun sayıyorlar değer iyi bence masallah yüksek. Bencede çoğul olabilir sağlıklı evlatlarınız olsn inşallah

Back
X