- 12 Haziran 2022
- 150
- 30
- 18
- 29
Merhaba ,tekrar test yaptırdınız mı,sonuç nedir merak ettimİnşAllah Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba ,tekrar test yaptırdınız mı,sonuç nedir merak ettimİnşAllah Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin
Sonucunuz nedir yükseldimi değerinizİnşAllah Allah razı olsun dualarınızı eksik etmeyin
Canim benimde adetime 4 gun var bugun kan testi verdim 6.36 cikti doktor pozitif diye yorumladi emin olamadim erken gebelik testi yaptim oda cift cizgi valla heyecandan uyuyamiyorum hala emin olamiyorumMerhaba kızlar ben dün beta hcg testi verdim. Beta hcg değerim 6 cıktı. Sizce hamile miyim? Doktor riskli gebelik dedi sizce yükselir mi yardım edin kaç aydır bu haberi bekliyorum...
Merhabalar. Benimde adetime 4 gün var bende kan verdim. 6.78 çıktı ve erken gebelikte çift çizgi çıktıCanim benimde adetime 4 gun var bugun kan testi verdim 6.36 cikti doktor pozitif diye yorumladi emin olamadim erken gebelik testi yaptim oda cift cizgi valla heyecandan uyuyamiyorum hala emin olamiyorum
Degerine gore hamilesin canim hayırlı olsun. Ama onemli olan değerlerimizin katlanarak artması. Bugün 6.78 ciktiysa 2 gun sonra minimum yuzde 66 artarak katlanmasi gerekecek. Yani erken ogrendigin icin ve benim gibide sabirsizsan 2 gunde bi durumunu kontrol etmelisin.Merhabalar. Benimde adetime 4 gün var bende kan verdim. 6.78 çıktı ve erken gebelikte çift çizgi çıktı
Gebelik yok dendiDegerine gore hamilesin canim hayırlı olsun. Ama onemli olan değerlerimizin katlanarak artması. Bugün 6.78 ciktiysa 2 gun sonra minimum yuzde 66 artarak katlanmasi gerekecek. Yani erken ogrendigin icin ve benim gibide sabirsizsan 2 gunde bi durumunu kontrol etmelisin.
Kimyasal oldu tam adetimin gecikmesinden 1 hafta sonraadet oldumGebelik yok dendi
Kimyasal oldu geri düstü ve adet oldumSonucunuz nedir yükseldimi değeriniz
Adetime 11 gün kala kan tahlili yaptırdım 6.06 çıktı negatifmiiş yükselir miİnşAllah yükselir ya Allah her isteyene nasip etsin
Benim düsmüstü değerim süpheli gebelik demisti sonra kimyasal gebelik dediAdetime 11 gün kala kan tahlili yaptırdım 6.06 çıktı negatifmiiş yükselir mi
Siz naptınız yükseldi mi değerinizAdetime 11 gün kala kan tahlili yaptırdım 6.06 çıktı negatifmiiş yükselir mi