• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta hcg

Asel44

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Ekim 2021
4
0
1
29
Merhabalar

Benim bütün gebelik belirtilerim vardı . Ama bugun kan verdim 0.29 çıktı sonuç . Dr 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi . Son adet tarihim 15 eylül . 14 gündür adet olmadım . Acaba geç döllenme olabilir mi bu durumu yaşayıp beta sı yükselen varmı ?

Adetiniz ne kadar gecikti? 14 gün mü?
Geç döllenme olsa sanki kanda çıkardı

Neye göre tekrar test yapalım dedi yükselebilirmiymiş yani

Benim pazar günü 0.31 çıktı ama ben doktora falan göstermedim negatif diye

Merhabalar

Benim bütün gebelik belirtilerim vardı . Ama bugun kan verdim 0.29 çıktı sonuç . Dr 1 hafta sonra tekrar kan ver dedi . Son adet tarihim 15 eylül . 14 gündür adet olmadım . Acaba geç döllenme olabilir mi bu durumu yaşayıp beta sı yükselen varmı ?
Bende aynı durumdayım son adet tarihim 12 eylül kan verdim bthcg 1.20 şüpheli pozitif yazıyor benimde aklım karışık hiç adet belirtisi yok beyaz akıntım çok kokulara hassasım kasık ağrılarım var ama doktor gebelik yok dedi herşeyin hayırlısı

Bende aynı durumdayım son adet tarihim 12 eylül kan verdim bthcg 1.20 şüpheli pozitif yazıyor benimde aklım karışık hiç adet belirtisi yok beyaz akıntım çok kokulara hassasım kasık ağrılarım var ama doktor gebelik yok dedi herşeyin hayırlısı
Hayırlısı olsun pzt günü kan vericem bakalım ne çıkıcak sonuç .

14gün geçmiş adeti geç döllenme bile olsa kanda bu kadar düşük çıkmazdı.

Back