İnşaAllah güzel sonuçlar alırız Dualarım sizinle de hakkımız da hayırlısı neyse o olsunİnşallah hakkımızda hayırlısı olsun bir gelişme olursa buradan yazarız artık. Benim yarın belli olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşaAllah güzel sonuçlar alırız Dualarım sizinle de hakkımız da hayırlısı neyse o olsunİnşallah hakkımızda hayırlısı olsun bir gelişme olursa buradan yazarız artık. Benim yarın belli olur
Gittim şimdi ultrasondan rahim duvarına bakalım dedi kalınlaşma var dedi. Ne demek oluyor tam bilmiyorum. bilen var mı? Kan verdim betanın 20 çıkması lazım dedi. Şimdi bekliyorum bakalım ne olacak.İnşaAllah güzel sonuçlar alırız Dualarım sizinle de hakkımız da hayırlısı neyse o olsun
Kalınlaşma varsa hamilelik diye biliyorum ben canım 20 çıkar da hamilesindir insaAllahGittim şimdi ultrasondan rahim duvarına bakalım dedi kalınlaşma var dedi. Ne demek oluyor tam bilmiyorum. bilen var mı? Kan verdim betanın 20 çıkması lazım dedi. Şimdi bekliyorum bakalım ne olacak.
İnşallah bitanem bakalım ne çıkacak belli olur birazdanKalınlaşma varsa hamilelik diye biliyorum ben canım 20 çıkar da hamilesindir insaAllah
Güzel haberlerini bekliyorum insaAllahİnşallah bitanem bakalım ne çıkacak belli olur birazdan
Gebelik olsa illaki kan da çıkar diye biliyorum canım ama kalınlaşma neden olmuş bir bilgi vermiyor mu doktor bide adet gecikme belirti birşey varmıKızlar benim adetime 4 gün kala doktora gittim rahim kalınlığın 14 mm dedi. Beta istedi ama negatif çıktı. Gebelik yok dedi. Şimdi ben merak ediyorum bu rahim kalınlığı normalde bukadar kalınlaşması normalmi. Yoksa gebelik varda kandamı çıkmadı. Hiçbişey anlamadım.
Betam yükselmiş 50 çıkmışGüzel haberlerini bekliyorum insaAllah
Yok canım daha 2 gün var zaten şimdi kasıklarımda sancı olmaya başladı. Bide birden süt gibi akıntı geliyor. Göğüs ve uçları çok şiddetli ağrıyor.Gebelik olsa illaki kan da çıkar diye biliyorum canım ama kalınlaşma neden olmuş bir bilgi vermiyor mu doktor bide adet gecikme belirti birşey varmı
Ay çok mutlu oldum gözünüz aydın Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin insaAllahBetam yükselmiş 50 çıkmış
Gebelik belirtileri gibi ama bilemedim ne zaman tekrar doktor gorucek pekiYok canım daha 2 gün var zaten şimdi kasıklarımda sancı olmaya başladı. Bide birden süt gibi akıntı geliyor. Göğüs ve uçları çok şiddetli ağrıyor.
Canım bende tiroit yüksek çıkmıştı guatr var demmişti.Kızlar benim adetime 4 gün kala doktora gittim rahim kalınlığın 14 mm dedi. Beta istedi ama negatif çıktı. Gebelik yok dedi. Şimdi ben merak ediyorum bu rahim kalınlığı normalde bukadar kalınlaşması normalmi. Yoksa gebelik varda kandamı çıkmadı. Hiçbişey anlamadım.
Yani tekrar çağırmadı. Devlet hastanesi pek ilgili değiller. Ama adetim gecikirse evde test yapar. Kan verir sonra doktora giderim.Gebelik belirtileri gibi ama bilemedim ne zaman tekrar doktor gorucek peki
Çoook teşekkür ederim canım benimAy çok mutlu oldum gözünüz aydın Rabbim saglikla kucağınıza almayı nasip etsin insaAllah
Evet gecikirse siz test yapın devlet öyle özele.gidin bide daha çok ilgileniyorlarYani tekrar çağırmadı. Devlet hastanesi pek ilgili değiller. Ama adetim gecikirse evde test yapar. Kan verir sonra doktora giderim.
Çoook teşekkür ederim canım benim