Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
2 gun sonra 6.50 x 2 = 13Bir hafta önce değerim 6.47 di şimdi tekrar kan verdim kan sonucun kaç çıkması lazım sağlıklı gebelik için
Benim değerim 22.6 çıkmış sağlıksız gebelik mi bu peki şimdi yoksa birden yükselir mi yeni diye mi böyledir2 gun sonra 6.50 x 2 = 13
4 gun sonra 13 x 2 = 26
6 gun sonra 26 x 2 = 52
7 gun sonra 52+26 = 78 civari bir değer.
Şuan için görülen kimyasal gebelik / bos gebelik olma ihtimali. 2 gun sonra tekrar ölçtürün mutlaka. Doktorunuz ya da hemşirenize sorarsanız o da size söyleyecektir.Benim değerim 22.6 çıkmış sağlıksız gebelik mi bu peki şimdi yoksa birden yükselir mi yeni diye mi böyledir
Çok teşekkür ederim sağ olunŞuan için görülen kimyasal gebelik / bos gebelik olma ihtimali. 2 gun sonra tekrar ölçtürün mutlaka. Doktorunuz ya da hemşirenize sorarsanız o da size söyleyecektir.
Siz yine de doktorunuzla teyitleşin mutlaka.Çok teşekkür ederim sağ olun
Bugün 1 de gideceğim insaAllah teşekkür ederimSiz yine de doktorunuzla teyitleşin mutlaka.
Rica edermBugün 1 de gideceğim insaAllah teşekkür ederim
Ne oldu sonucunuz?Bugün 1 de gideceğim insaAllah teşekkür ederim
Adet görür gibi kanamam geldi doktora gitmeden yarın tekrar kan ver dedi yükseliyorsa adet üstü gebelik görüyorsun dedi yukselmiyor sa kimyasal gebelik dediNe oldu sonucunuz?
Adetine kaç gün vardı ya da kaç gün geçmişti ?Bir hafta önce değerim 6.47 di şimdi tekrar kan verdim kan sonucun kaç çıkması lazım sağlıklı gebelik için
Adetine kaç gün vardı ya da kaç gün geçmişti
Muhtemelen kimyasal gebeliktir. Normal gebelikte mutlaka yükselirdi.. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin en yakın zamanda.5 gün gecikmisti adetim ilk verdiğim kanda daha iki gün vardı adetime olmadım ikinci verdiğim de 5 gün gecikmisti
Cok teşekkür ederim sağolun amin Rabb'im isteyen herkeze nasip etsin insaAllahMuhtemelen kimyasal gebeliktir. Normal gebelikte mutlaka yükselirdi.. Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin en yakın zamanda.
Anladım ama zaten âdetin beş gün geçmesine rağmen altı çıkmış yine de düşük çıkmış bence. ben adetim iki gün kala dokuz çıktı şimdi yarın gidip bakacağım Yükselmiş mi diye bugün adet günüm zaten olmadım. Kimyasal gebeliktir seninki bakalım ben ne olacağım inşallah hakkımızda hayırlısı olur5 gün gecikmisti adetim ilk verdiğim kanda daha iki gün vardı adetime olmadım ikinci verdiğim de 5 gün gecikmisti
Yok adetime geçmeden test verdim ben 6.47 çıktı zaten adet olmama 2 3 gunvardi test verdiğim de adetim geçti test verdim 22.6 çıktı şimdi kanamam var kimyasal gebelik dediğiniz gibi büyük ihtimalle doktor yine kan istedi ama bakalım adet üstü gebelik te olabilir diye düşündü sanırım ondan istediAnladım ama zaten âdetin beş gün geçmesine rağmen altı çıkmış yine de düşük çıkmış bence. ben adetim iki gün kala dokuz çıktı şimdi yarın gidip bakacağım Yükselmiş mi diye bugün adet günüm zaten olmadım. Kimyasal gebeliktir seninki bakalım ben ne olacağım inşallah hakkımızda hayırlısı olur
İnşallah kimyasal değildir canım benim Benimde bugün adetim gecikti lekem çok az geldi inşallah hamileyizdir ya ne zor işler pozitif çıkmasına bile sevinemiyor insanYok adetime geçmeden test verdim ben 6.47 çıktı zaten adet olmama 2 3 gunvardi test verdiğim de adetim geçti test verdim 22.6 çıktı şimdi kanamam var kimyasal gebelik dediğiniz gibi büyük ihtimalle doktor yine kan istedi ama bakalım adet üstü gebelik te olabilir diye düşündü sanırım ondan istedi
Vallahi ya inan sevinemedim bile hemen bunlar çıktı omudur bumudur morel kalmadı hayırlısı olsun insaAllah canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insaAllahİnşallah kimyasal değildir canım benim Benimde bugün adetim gecikti lekem çok az geldi inşallah hamileyizdir ya ne zor işler pozitif çıkmasına bile sevinemiyor insan
İnşallah hakkımızda hayırlısı olsun bir gelişme olursa buradan yazarız artık. Benim yarın belli olurVallahi ya inan sevinemedim bile hemen bunlar çıktı omudur bumudur morel kalmadı hayırlısı olsun insaAllah canım Rabb'im isteyen herkese nasip etsin insaAllah